Fredaaaaaaa!!!

Bilder från Kungsberget från i onsdags:


Igår åkte jag o Ida pulka o gjorde en "liten" snö___:


Idag ska jag o sis åka till Sundsvall o hälsa på kusse med family :) Skojjigt! Kommer hem på söndag så blir inge mer bloggande förns dess xD

Nu ska jag bränna en cd till bilresan :)

pusselipuss ha en trevlig helg! <3

Sötaste kidsen + jag <3


Kung i kungsberget xD

Näe kanske inte riktigt stämmer men var där idag iaf med Sandra :) Så himla skoj :) Lyckades hålla mej hyfsat på benen iaf ;) Bara tre vurpor eller inte riktigt xD Den första bara ramla jag i låg fart måste ha blivit okontrollerad när vi snackade haha, den andra stannade nån kille precis framför mej o jag kom i fullfart o hann inte väja så hade jag inte slängt mej självmant hade jag brakat rakt in i han (liksom lite koll bakåt lär man väl ha innan man stannar MITT I BACKEN? o dessutom där det var som brantast), sen det tredje var att jag kom i full fart o kunde inte "tygla" skidorna i den uppkörda snösamlingen mitt i branten så tjong ner i backen, ena skidan flyger av o jag fortsätter glida neråt i backen på ryggen innan jag får stopp på mej själv xD Men det var en snäll liten grabb som kom och åkte ner med skidan till mej, hjälpte "tanten" haha xD

Nåväl ikväll blire lugnt blir väl hemma o ruttnar framför tvn, om jag inte drar mej hem till någon :)

Nu ska jag få på mej lite sköna kläder (okej lät som om jag var helnaken, men inte då ;D) o hoppas på att maten snart är klar :)
pusselipuss <3

"Det sätter sina spår, det blir bara djupare & djupare"

Idag har jag vart hos sis, behövde egentligen plugga men det blev inte mycket gjort ;) Alltså palla o plugga på lovet! Vi tog en liten prommis, gick o handla, käkade, så spelade jag lite guitar hero hihi xD Ska åka på träning om ett tag, sen blir det till att fixa lite inför imorn ska nämligen till Kungsberget då! Jippie =) Orolig för hur knaglig jag kommer va, har inte åkt på ca 2år haha xD Men det går nog bra ^^ Så blir där hela dan imorn :)

Så på torsdag ska jag nog åka pulka med ida :) Men måste nog hinna med att plugga också, för i helgen hinner jag inte, ska till Sundsvall till kussen o hennes familj :) Var ett tag sen man träffa dem nu.

pusselipuss <3

"You're always in my thoughts"

God natt - skönhetssömnen behövs för alla!


It hurts!

Lördagskvällen på hangan blev inte helt lyckad. Först förfestade jag, sandra o jennie hemma hos jennie, trevligttrevligt, inte altför sällan man ser den sidan av sandra ;) Efter det begav vi oss till hangloose vid typ halv tolv, dåligt med folk men tänkte ahh det brukar jue komma mer vid tolv halv ett. MEN?! Kom inge mycket folk alls, så blev inte så skoj som man brukar ha :/ Träffade på Ida, Emilia å några där också :) Jag o Ida dansade loss lite på schlagergolvet så det var väl typ det enda roliga den kvällen. Efter det blev det jobbiga/dryga mobilsamtal, mest till Sandra, o uppslutningen var inte den bästa :/ Men det löste sig iaf fast inte på rätt sätt :/

Igår firade vi brorsan som fyller 24 idag, men han åkte hem till kalmar igår så då firade vi han då :) Tog en prommis med sandra en sväng o lekte med mammas mans barnbarn :)

Idag har jag åkt pulka med ungarna (Jonathan&Jemina), blev en liten snabbis för ingen var särskilt pepp! :P Så lekte vi lite i snön innan vi begav oss in för att sedan få lite mat i oss ;) Sedan var dets vårt att lämna de små liven för att jag åkte hem till pappa, så komemr deras mamma o pappa o hämtar dem ikväll :/ Hopaps på att få träffa dem snart igen! :) Ska snart åka på träning, lär ta en buss som går en halv timme tidigare än vanligt bara för att vi ska springa innan träningen, humpp jobbigt xD

HÄRLIGT MED LOV! =)

pusselipuss <3

:)

Igår var jag till Nyléns i Valbo, så då gick vi först till tempo o köpte lite onyttigt men jag var duktig o tog bara ett enstaka chips ;) Jag blir bara konstigare o konstigare; jag tycker inte om beställpizza längre, jag tycker inte om hamburgare och jag tycker inte om chicken-nuggets - det som alla tycker om! O nu nu har jag blivit att jag inte tycker om chips så mycket mer heller, jag tycker liksom inte att det smakar nå speciellt, bara att det smakar sliskigt fett liksom, fast okej inte all chips då, men typ sourcream and union som ajg älskade förut, menmen man växer väl ifrån det :) Vi kollade iaf på Twilight det var väl på tiden jag ahde inte sett den förut, den var jättebra iaf :) Men trodde att den skulle vara lite mer annorlunda o så hade jag hoppats på fler romantiska scener, haha iz&julzz ni fattar, ni vet juue hur jag vara haha xD

Idag gick jag upp nio, pigg som en nötkärna faktiskt skönt att jag kan känna så för en gångs skull det var länge sen nu det ;) Käkade frukost o sen framåt tio kom Mambos son Jörgen, hans fr Johanna o deras barn Jonathan o Jemina :) Sedan drog Jörgen o Johanna så nu ska vi passa ungarna tills på måndag :) Var ensam med dem ca en timme o redan då började man bli trött haha, men ungar vilka mysiga varelser :) O dessa de är guds bästa barn, hur lugna o snälla som helst. Har nyss skrivit klart mitt filosofiarbete, så ska dra hem till mamma igen nu o kanske att jag får mat i magen o sen blir det en tur i pulkabacken med kidsen =)

Ikväll blire förhoppningsvis Hangan med Marsan, Jennie & Ida :)

pöss <3


Ohhhhh yes!

Härligt, Kungsberget på onsdag med Sandra o Isabell, fy fan va skoj :) Var evigheter sen man gjorde något med dem!

Filosofin får läggas åt sidan o bli klar imorn, nu ska jag ta mej ett härligt bad, med doftljus o mysig musik :) hihi

pöss <3

Finally - sports holiday ^^

Yes, skönt lovet börjar i princip redan idag för mej :) Har inga lektioner imorn; filosofin var det några som skulle ha seminarie på o samhällen fick vi jobba hemma med det vi gör om terrorism :) Så härligt det avr på tiden nu för ett lov! Har mycket plugg över lovet, vilket är helt jävla stört att lärarna är så crazy!! Får hoppas att jag inte behöver plugga arslet av mej, ska fan ha mina lediga dagar! Så är det pluggandet får komma i andra hand :P Okej kasnke inte riktigt då, men lov är till för att INTE PLUGGA! Men den enda som verkar fatta det av mina lärare är Määts, han sa typ innan jul: "Lov är till för att vara lediga, så därför ger jag inte er något över lovet", varför kan inte alla andra lärare ta efter han?! Ajaa slu på klageriet!

Har pluggat lite filosofi nyss, lär skriva klart det, ska vara inskickat imorn. Sen blir det till att laga pancakes till mej o pappa :) Mums!

Imorn ska jag vara duktig o gå upp tidigt o dra mej till stan för att plugga k-teori, sen efter det blir det en tur på gymmet med Nyléns :) Skönt ska komma igång med att gymma nu för att bygga upp lite muskler förutom de jag har byggt upp lite på grund av fotbollen ;) Sen på kvällen kommer bror hem från Kalmar var ett tag sen man träffa han nu o kanske att han tar emd sig sin brud, som jag aldrig träffat, intressant! ^^ Snackade att jag kanske skulle åka till Nyléns på kvällen o myspysa lite :) Så får väl se, kanske att jag förljer emd pappa o hämtar broder på Arlanda också, så får se hur sent det är :)

pöss <3

Me and my brothaa, för ca ett år sedan!

Cool, calm and collected

Härligt har vart ledig idag (i princip), egentlige var det obligatorisk närvaro på högskolan idag för information om deras kurser, men nästan ingen från klassen skulle gå o så är det inget där som lockar mej så stannade hemma för att göra andra nödvändigare saker ;) Har kolalt lite på tv, pluggat lite matte o k-teori, strykt kläder, diskat o fixat lite :) Duktiga jag! xD Skulle egentligen ahft körlektion 13.20 men Johan min körlärare var sjuk så fick boka om lektionen så den är inte förns 2mars, menmen då hinner jag få mer mängdträning hemma, snart så i hope, körkortet kanske inom räckhåll xD Det tar sin tid men hellre det än att stressa fram det så kanske man bara misslyckas.

Tänkte ta mej en prommis snart tror jag, sen måste jag plugga filosofi - usch! Träning ikväll :)

pöss <3

In the arms of an Angel

Gick inge vidare med cupen igår, menmen det var en enorm kämpaglöd i laget, härligt o se tjejer, vi kan var nöjda en då, tänk på divisionsskillnaderna o våra skador so så :) Härligt, vi hade nästan Valbo men dem hade turen på deras sida o vann bara med ett mål :O Osis :/ Ida kom en sväng på kvällen hon ville att jag skulle med på krogen men för en gångsskull kunde jag säga nej ;) Kroppen sa ifrån efter alla matcher :P Så hon stannade en timme sen drog hon då satt jag mej o kolla på "Lejonkungen 2 - Simbas skatt" hihi, älskar Lejonkungen xD Höll på att somna så gick o la mej vid elva så hann inte kolla klart på filmen, men den har man jue sett många ggr så.

Så idag har man något ont i ryggen o träningsvärk hihi menmen så kan det gå xD

Gick upp vid halv tio käkade frukost o fastnade framför "Jurassic Park", hiihi en gammal klassiker :) Sen har jag pluggat lite matte, känner mej stolt, men vad gör man inte då för att få extra vg-poäng?

Nu tänkte jag renskriva lite frågor som vi ska ha till våran lektion som jag, majgun, alner o idiisen ska hålla på socen ^^

puss <3

Solen skiner ^^

Igår blev edt till att ladda upp inför cupen emd pizza, ostbågar, vatten o ananas haha xD Kollade på postkodmiljonären o på spåret emd pappa, sen lite senare kom Sandra över en sväng, lyssnade på lite gamla favvisar: james Blunt & Brolle Jr hhihi xD Sen vfar det läggdags för en tidig uppstigning dagen efter.

Gick väl upp en sisådär fem i halv åtta, käkade frukost os en varv det bara att sätta sig i bilen o bege sig till Andersberg för mat :) Matcerhn började 9.20, förlorade med 4-0, men vi spelade mot Tierp o de spelar i div2 uppland o vi har spelat i div4 gästrikland, men det syndes ändå inte sån jättestor klasskillnad vi kämpade på med våran tunna avbytarbänk o gjorde så gott vi kunde! Hade dessutom några yngre med i laget, så var vi inte samspelta innan men alla gjorde det bra!

Åkte hem en snabbis ska tillbaka till halv två igen för sen är det match igen :) Tre till matcher till har vi idag!

pöss <3

Dagens blondin - vilken miss xD

Jag skulle skicka ett litet arbete om jehovas till J-Nylen för en liten stund sedan. Såg filnamnet "dokument" så tänkte ja men det är det för så döpte jag filen till, så skickat o klart tänkte jag. Efter ett tag får man tillbaks:

Julia - Gjorde ett quiz om hur kall man var o så här såg mitt resultat ut:

Du är värmen, kärleken och tryggheten själv! Värd att älskas! Du bryr dej om andra människor och har en positiv inställning! Kort sagt.... DU ÄR HELT UNDERBAR!!!!!!
Jag - Jaha jag gjorde också ett sånt quiz förut o fick precis samma svar :)
Julia -  Men alltså det stod så i dokumentet du skickade :P
Jag - oj då måste jag ha sparat det, gjorde det för jättelänge sen :P

Där fick hon allt sig ett roligt skratt xD Givetvis var det sparat i en annan mapp det jag egentligen skulle skicka, tänk om det var något jätteprivat som jag hade råkat skicka, så får kolla noggranare nästa gång jag ska skicka något haha xD

Nu blir det till att smörja in kroppen, blåsa håret o sova. Börjar inte skolan förns tjugo i tio imorn, men ska dra mej in till vid halv nio endå för att plugga k-teori på ansans hihi, duktig man är!

Förresten GRATTIS än en gång MAJGUN för KÖRKORTET! Nu får man passa sig på vägarna ;) Hihi


Will you remember me?

Var på en prommis med papi tidigare, härligt blev lite rosenröd om kinderna hihi :) Började snacka då om sommarjobb o allt va man kan hitta på efter studenten. Så tänkte eller har tänkt länge på Norge, att försöka hitta nå periodjobb där kanske två-tre månader för att tjäna lite cash, men låter som dem skickar hem massor emd svenskar därifrån nu för det är jue ekonomikris i världen nu. Men hoppas att man kan hitta något, men vill inte dra dit själv, skulle kännas så tomt o ensamt, menar tänk om man bara jobabr med äldre de vill man väl inte umgås med på fritiden? Så först o främst lär jag hitta någon polare som också vill dit :) Sen börja kolla runt efter vad det finns. Hade först tanken på att dra efter sommaren men eftersom det ser tomt ut för mej att få sommarjobb på stora, så finns det inte så många fler sommarjobb heller, så då började jag fundera på att kanske dra dit redan i sommar. Villvill! Det skulle vara en bra erfarenhet o roligare än att bara jobba i Sverige. Men en sak till det är jue så dyrt att leva o så där, men det får man räkna med xD

Har nyss skrivit klart nå religions skit om jehovas vittnen, känns skönt att ha fixat det iaf :P Nu återstår bara annat skit! Men inte klaga, det är lika för alla o man klarar sig alltid :) Se positivt nu seså!

I helgen blir det hagacupen i Andersberg :) Nicenice, kommer få spela mycket i hope :) Men har mina åsikter.... SUCK!

Ska ta tag i kragen min o göra lite sit-ups o rygglyft mohaha xD Sen behövs en varm härlig dusch! Singin in the shower all alone ;)

pusstjarråå <3

Gone forever or just right now?

Spela ett akord på gitarren o jag smälter ^^
Spela "Bed of roses" o jag är din <3


"I wanna lay you down on a bed of roses"


Den här veckan har rusat iväg med en jädrans fart xD

Fort fort går det. "Å fort ska de gå" Isas härliga uttryck xD

Hade tal idag om "hur man överlver på en öde ö", inge svårt, flumtal. Skoj var det o höras på de andras tal. En kille höll vad man skulle tänka på när man skulle köra bil, men om man säger så, det var jue inte seriöst, det var typ gasa på istället för att stanna om det håller på att slå om till rött vid rödlysena, tre viktiga saker man ska tänka på innan man startar bilen: - Ha en bra skiva att lyssna på, - En wunderbaum som håller lukten från det brända gummit borta o - en rattmuff för att inte förfrysa händerna av sig på vintern, haha det avr så sjukt roligt allt han sa xD

Skönt hade inge matte idag så slutade halv två, fast var eget arbete på psykologin så åkte hem emd halv två bussen. Stötte på Albin som jag gick i skolan med från lekis till sexan, trevligt att ha ngn att snacka med när man gick hem från bussen i kylan. Började prata om gamla minnen från tiden vi gick i skolan tsm haha xD

Ska försöka hitta lite fakta om psykologi grejset jag ska skriva om; typ "sjuka?" attans tappa ordet, ajaa.. Ikväll blire träning, hoppas på att få köra till träningen slipepr jag åka buss ;)

pöss <3


Ska du ha en sockerbit så att du blir lite söt? *asg*

Idag har man vart ledig, härligt :) Va duktig o gick upp typ kvart över nio, käkade frukost, läste tidningen o kolla på tv. Sedan gjorde jag mej klar för att dra till frissan, så nu är man nyklippt hätligt! Efter det drog jag inte till stan för att plugga teori, men det var smockat på ansans så gick ner på stan en timme sen satt jag med teorin från ca 13-14.20. Åkte sedan hem, skulle bli plugg men läste bara lite om vad man ska äta för att må bra o så typ (pa:t), hann även med att läsa lite k-teori också. Sen kom pappa hem då blev det lite övningskörning så jag körde runt lite i stan o så :)

Sen försökte jag skriva lite på mitt tal som jag ska ha om "hur man överlever på en öde ö", men blev bara en två meningar skrivna pallade inte mer får fixa det imorn :) 

Har nyss badat fotbad, käkat ananas & vindruvor o kollat på 90210 =)

Tänkte beställa lite kläder från h&m nu, jihooo :) (struntar i ekonomin, här behövs det handlas xD) Sen så tänkte jag försöka läsa min bok, har inte orkat den senaste tiden så ska försöka göra det ikväll innan jag sussar xD

pöss <3

Go natt ^^

Så har nyss kommit hem från en lång promenad med Sandra gick fan över en timme, hihi good :) Innan dess kollade jag på One three hill som började igen nu yes love it, bästa serien ever =) Kollade även på Gossip Girl som också hade seriepremiär idag :) Näe nu ska jag försöka läsa lite o sen sova, men kanske att jag somnar på en gång det visar sig xD Är så trött efter nattens uteblivna sömn!

pöss <3


Helgen över igen!

Igår det blev det först lite surprise grattis för Sandra hemma hos henne sedan bar det av hem till Nima för fest :) Blev ganska mycket folk o skoj var det ;) Sen blev det att jag, Ida o Emilia sov hos Robin, blää fick sova på golvet, elr sova kunde man inte för alla "ljud", host* Så nu är man något stel i nacken haha xD Träffade Majgun på sätrabussen hihi trevligttrevligt :)  Kom hem typ halv tolv så tog mej en tupplur i kanske två timmar innan det var dags för lite mat, mums bea-sås som jag hade tjatat om tidigare xD

Så har nyss kommit hem till pappa, blir till att ta sig en lång skön dusch, sen så blir det nog mest lite slappt framför tvn, kanske att jag tar orken till att kolla på nån bra film :) Plugget får bli uppskjutet tills imorn! Studiedag, yihooo, ska även klippa mej då :) Sen tänkte jag vara lite duktig o ta mej in till ansans för att plugga lite körkortsteori på deras datorer.

Pöss <3

Lördaaaaaaaaa :)

Igår blev det först lite fika efter skolan på Waynes med Nylens o Alner, trevligt :) På kvällen blev man bjuden på tacos hos Idiisen, sen snacka vi o lyssna på musik lite myspys bara :)

Idag har jag vart en sväng till stan med pappa, syrran, farmor o farfar, köpte ett par strumpbyxor hihi xD

Ikväll blire det..... Jadu vem vet kan ske krogen xD Har mina funderingar!


pöss <3

Min vilja, min envishet, min bragd - kränkning förbjuden!

Duktig! Har nyss tagit en härlig dusch, innan det blev det en 1h lång promenad med Sandra, mycket att prata om ;) Ska smörja in kroppen med lite härlig lotion så ska pappa få förhöra mej sen på psykologin, har prov imorn om fobier, neuros, ångest o sånt! Måste få bra på det! Sen blir det till att sova troir jag kanske att jag atr mej tid till att läsa "Anne Franks dagbok", har inte haft orken på länge att läsa den har vart så trött på kvällarna, så idag lär jag orka igenom några sidor iaf för den är jue så bra :) Lite inside information om boken för er som inte vet; Anne Frank var en flicka som levde under andra världskriget som gömd, under sin vistelse på gömstället skrev hon en dagbok som senare efter hennes död publicerades efter hennes önskan, sen så såldes boken i mångexemplar :) Det är nog lite ändrande i boken fast i det stora hela så tror jag den är ganska lika skriven som originalet!

Imorn börjar jag inte förrns 9.40, men tänkte vara duktig o dra in till en halv nio för att sätta mej på ansans o träna lite körkortsteori så hoppas verkligen att nån dator är ledig, men det tror jag nog inte ska vara nå problem ;)

Imorn är det fredag igen! =D

Vart tar tiden vägen?

Pöss <3

Roll with it...

Jäkla trötthet, gjorde så man försov sig idag, hum.. Attans, orkade inte dra mej upp så fick ta en senare buss, så kom väl ca 20min sent, menmen de skadar inte så mycket xD

Så nu sitter jag o har svenska, ska skriva ett instruerande tal om hur man överlever på en öde ö ^^  Idag har vi typ bara långa lektioner som är längre än en timme :O Sve, geo, sam o matte :O Aja slutar iaf tre så, de går väl ganska snabbt endå fast det är drygt :P

Näee nu lär jag fixa talet!

Pöss <3

Studenten närmar sig med stormsteg =)

Fick studentmössan idag, yippie - en enorm längtan är avklarad ;)

Man är jue inte snygg i dem lär jag säga, hihi xD

Idag var det jobbigt att gå upp när klockan ringde tio i sju, kom som ett lik till skolan, hua.. Hade geografri, svenska o religion, fast religionen kan man jobba hemma med så de va inge jobbigt ;) Hade körlektion tjugo över ett, nice :) Nu är det inte långt kvar I hope =)

Så idag blir det till att plugga internationella relationer o psykolgi. Sen ikväll blire träning :)

Pöss <3

"I hate mondays"

Körlektion imorse de gick bra :) Känns som det inte är långt kvar nu, men teorin däremot huaa måste knodda på med det ;) Efter körningen blev det till att knodda lite teori på ansans datorer, tog mej sedan till skolan för att käka, Majgun var så himla söt att hon kom o käka med mej :) Började 11.25 idag, religion - vi hade eget arbete så blev inte så mycket gjort mer än att jag läste om Jehovas vittnen som jag Majgun, Alner o J-Nylen ska redovisa om. Sen var det psykologi, alltså tråkigt säger jag bara, visst egentligen tycker jag att det är jätte intressant men lektionerna, usch alltid samma visa :O Sen hade vi soc (socialkunskap), några tjejer höll i en lektion om ätstörningar, fick se nån äcklig film om nån anorektiker o så kom skolsyster o snacka, var väl ganska soft, men film - jag blir alltid så trött! xD

Har nyss kommit hem, skönt slapp gå från bussen iaf för pappa åkte hem från jobbet i samma veva så :)

Är hungrig!!! Ska väl se om papi behöver lite hjälp med maten :) Ikväll blir det träning så hinner bara vara hemma i knappt 1,5h menmen :)

En hel vecka framför mej :O Men snart är det fredag igen så bara att se positivt på det hela xD
Pöss <3

Bad - doftljus - alone - välbehövligt ^^

Det varma skumbadet o doftljus ensam i mörkret var välbehövligt ^^ Myspys! Så kollar nu på Beck - skarpt läge tror jag de va ;P Den går på fyran iaf :) Älskar verkligen Beckfilmerna, tycker om kriminalare ^^ Wallander filmerna är också sjukt bra filmer :) Hihi. så de blir lite filmmys me papi o lite ananas, choklad o tacochips o bara för att göra det lite nyttigare, så blir det vatten att dricka haha xD Men det är gott med vatten!

Upp tidigt imorn då, börjar inte i skolan förns vid halv tolv men har körlektion vid halv nio så då blir det till att köra först o sen plugga lite teori på ansans datorer :) Hoppas verkligen att Majgun o Alner ska äta i skolan nu så jag inte blir själv xD

Pöss <3


I'm tired of that - keep it!

Igår blev det lite filmmys med Birrebaum, kollade på "Mamma mia" & "Grease", hihi musikalkväll ^^ Blev lite trött på slutet så höll på att somna när vi kolla på "Grease" ^^

Imorse gick jag upp typ 10.30, käkade frukost o kolla på tv det var filmen "Beemovie" på tv så fastnade vid den :) Sedan började jag städa lite o rensa ur garderoben o lite annat :P Så duktig idag igen ;) Men va gör man inte då, man vill jue inte att det ska se ut som ett bombnedslag i huset xD

Har nyss kollat på 90210 :) Ska strax dra igång att plugga, urk, känenr verkligen inte för det nu, har kommit in i den "lata" perioden igen nu ;) Men måste väl göra lite internationella realitioner iaf, ska skriva om Elfenbenskusten om dess diktatur o så typ :P Sen får vi se om jag pallar psykologi o filosofi, men troligtvis inte. Lite senare ska jag ta mej ron att ta ett bad, men koppla av helt funkar väl inte måste plugga lite körkortsteori.

Ladda för en ny snabb, intensiv, dryg vecka! Behöver göra nått annorlunda nu, komma bort ett tag vad som helst som förändrar min vardag lite...

pöss <3

"Sköt om dina vänner som du sköter om din blomma, annars faller de ner och vissnar"
"Vissa saker orkar man inte förmedla, så det håller man inom sig"
Spåren sitter kvar, ska de nånsin släppa?

RSS 2.0