Sista inlägget ever??!

Nu lägger jag ner bloggen eller iaf för ett litet tag! Finns inget vettigt att skriva, vilket det aldrig nog har funnits??

Helgen har vart lugn, i fredags blev de tv/filmmys med Idiisen kollade lite på Kristallen o sen kolla vi på "Män som hatar kvinnor" ÄNTLIGEN! Hade inte sett den innan :) Dessutom var de på en ny tv, bra pappa ytterligare ett ÄNTLIGEN! ;) Men Idiisen åkte hem innan filmen var slut så jag fick kolla klart själv o sen sova ensam i ett ödsligt hus :/ Igår spelade jag match på Järbo, vann efter mycket om och men med 6-0, kass match det var inge go alls o jag borde ha legat hemma istället för att lida ut med förkylning i kroppen i ca 70min, gick käpprätt åthelvete för min del :/ Ingen ork alls.... På kvällen åkte jag till Birrebaum :) Kollade på So you think you can dance, nån konstig film på 5:an "Datemovie" tror jag den hette men ett gott skratt fick men ibland iaf för den va så brutal, så kolla vi på "Behind enemy lines" den va bra iaf, men tror jag sett lite av den förut, kände igen den :) Sen åkte man hem till ödehuset. 

Väntar på att pappa ska komma hem så ska vi till sis sen o fira Kevin som fyller sju, GRATTIS :) Nu ska jag fixa mej i ordning o söka jobb till fjällen o så :)

Så tack för mej, kanske vi ses inom en snar framtid igen? Men det är nått bara tiden kan utvisa!

Puss & kram ha ett bra liv! <3

Palla varför ska jag göra det när inte ni gör det?? Less....Less... Jag bryr mej om de jag vet bryr sig om mej.. Vänskapen rinner ut i sanden, jag har försökt men får inget gensvar, skyll er själva! Jag har riktiga vänner så kanske inte behöver er falska vänskap? Även om det svider att förlora er så svider de ännu mer att veta att ni inte bryr er!

Idiisen o Sandra - en gång vänskap alltid vänskap <3


Nyléns o Alnerskan <3

Ni vet att ni är många fler som borde vara med <3 


Helgen slut men för mej är de jue fredag hela veckan så ^^

I fredags blev de förferre hemma hos mej med Idiisen o Marsan, sen mötte vi Rebecka o tog oss in till stan för Slicken, så jävla skoj de va :) Lördan bjöd på ännu mera party, blev förrferre hos nån i Valbo ganska så dött menmen :P Så drog jag, Idiisen o Johanna till Old saints stötte på Ken o Micke, så hade de trevligt med dem :) Så kom även Kens brorsa o hans kompis. Skulle sedan på efterfest men jag o Johanna gick in typ 5min för att sedan bege oss hem elr Johanna då men icke jag ;) Gick inte upp förns närmre ett idag men alltid mys så ;) Så har jag vart på kalas Pella pappas nya "bruttas" dotter som fyllde 13, välkommen in i tonåren själv så går man ur dem inom mindre än sju månader haha xD Tog även en lång prommis med Marsan blev väl en 6km minst härligt få lite frisk luft :) En helhärlig helg minst sagt!

Nu ska jag snart sova tror jag o ta igen helgens missade sömn, fast de brukar inte fungera menmen. Ska känna mej hurtig o gå upp vid nio imorn o ta mej en prommis på morronvkisten innan frulle. Sedan blire stan o fika med Majgun, som jag saknat denna kvinna såg henne idag för första gången sen studenten! Ojoj mkt att prata om hihi xD

Fick förresten nyligen sms av Johanna som vi träffade i Tylösand, tydligen ska hon o Lisa ta sig upp till Gävle i helgen o hälsa på så då blire till att spendera ytterligare de pengar man inte har men vafan man lever bara en gång :) Så himla skoj de ska bli!

tjarrå <3

Fredan!


Idiisen o jag <3

Idiisen o Marsan mina älsklingar <3

Jag o Marsan <3

Yee party!!!!

Låt oss övergå till lördan!!

Carro, Johanna o Linda :)

Johannna o Idiiisen

Ken o Micke :)

Kens brorsa Robban o Banana(minns bara smeknamnet haha xD)

Banana o Johannis :)


Jag o Robban (nyktert?)

Ken, Idiisen o Micke :)

Fanns typ bara en vettig til bild på mej men den lyckades Ida förstöra för hon blundar nå konstigt för hon inte klarar av blixten på kameran haha xD Så lika bra att inte lägga in den ;)


När en av dem (förut) bättre sviker :'(

Tis-ons var jag i Nyléns stuga med dem o Alnerskan :) Blev film, kortspel, prat, kanoting o solning myspys :) Kom hem igår kring halv fem tiden. På kvällen blev de fotbollsmatch på tv Liverpool-Stoke, Liverpool vann med 4-0 :)

Idag hade jag ställt klockan på nio tog mej upp käka frulle o läste tidningen. Nu håller jag på för fullt med att städa hela huset, damma, damsuga, torka golv, tvätta fönste, byta gardiner. Va duktig jag är ;) Har tagit en bra tid men så går de när man är extra noggran xD

tjarrå <3

Så jävla glad att man har äkta vänner som Ida, Marsan, Julia, Isa, Julia,Johanna o många fler.. Besviken på den ynka själ som jag trodde var en bra vän, men icke.. Jag har tröttnat på att höra av mej eftersom du alltid är upptagen med annat o mkt sällan hör av dej! O nu dessutom när man ser på annat håll att du ska flytta, kanske att jag inte fått veta det om jag inte frågat... Trodde jag förtjänade bättre. Du anar inte hur du sårar...


In S-vall elr ska vi säga BYN??

Sitter i Sundsvall hos kussen. Åkte upp igår på morron lite spänd inför att köra så längt för första gången men med mor som stöd gick det prima :) Blev lite shopping ute i Birsta o sen en film på kvällen: "Pojken i randig pyjamas", så jäkla bra o sorglig! Idag har vi vart på Selångers marknad ganska så stor likartad med cityfesten tyckte jag :) Blev en langos o lite brända mandlar, mums! Fick åka lite karuseller med kussens dotter Joanna; lilla bergodalbanan, lustiga huset o krockbilarna haha, efter krockbilarna mådde inte min rygg så värst bra. Fast är bättre i den nu än va jag va i torsdags, har aldrig haft så ont som jag hade då, men efter att ha knarkat lite alvedon o voltarengel så känns det bättre xD

Nu väntas det på att grillen ska tändas o att mor o moster ska komma hit ut till byn, haha ;) Så himla komiskt, stället heter BYN o dessutom är de en liten by, en bit bort finns kossor, hästar o så o mjälkbilen kommer o hämtar mjölken haha xD Riktigt ute på vischan kan man säga ;)

Näe nu ska jag gå o va social, får se vad vi hittar på :)

Hemfärd imorn på eftermiddan/kvällen nångång!

Tjarrå <3


Snart är sommaren över?

I förr går fick jag hämta ut mitt efterlängtade körkort, nr2 i ordningen, såg ännu mer förjävlig ut än de förra, menmen såg inte ut som en brottsling nu iaf xD

Igår blev de lite kubbspel o moviecheck (He's the man) med Mallanbrallan, Kicki-lick o Birrebaum hemma hos Malin i Mackmyra :) På eftermiddan kom sis, Victor, Kevin o Julia :) På kvällen blev de film med mor Benjamin Button :)

Idag har de blivit lite barnpassning av Jonthan o Jemina :) Drog en sväng till sandören för ett dopp men gu så kallt de blåste på land, men fisk som man är så var de klart att man bada ;) Ikväll blire träning, får se hur de går. Tror att jag håller på att bli gammal; problem med ljumskarna, ont i ena baklåret o sträckning i ryggen :O Klantigt att sträcka ryggen för att bära en bänk men så kan de gå :@

I helgen blire Sundsvall med älskade mor <3 Blir till att hälsa på Kussen o hennes familj o moster :) Första långkörningen för min del, har hittills bara kört till Arlanda som längst men de ska nog gå bra :)

Nu tjatar Jonathan att spela fotboll så "gamlingen" ska väl ta sig ut o lira upp lillgrabben på läktarn ;)

Tjarrrå <3

Det är nu man vet vilka de riktiga vännerna är, när de man trodde var de, inte bryr sig!
Skulle va så mkt enklare om man kunde prata om det med dej, men de går
inte!


Sommarsommarsommar, ibland är det bara för härligt ^^

Några dagar sen jag skrev nu :) Blev lite party i Uppsala i lördags, sen lite sliten i söndags. Måndan blev de brämmen med Marsan o sen match på kvällen mot Forsbacka vann med 17-0 :) O jag den sopan klarade inte äns av att sätta målchanserna menmen de kommer väl ;) Tisdan blev de lite soft med Idiisen o lite bad i något för lite bikini haha, fick låna Idas eftersom vi inte planerat att bada men som tur var så var de typ bara vi där :P Senare på kvällen blev de stan o nattbad, myspys ;) Igår blev de bad med mamma o styvbrorsans barn Jonathan o Jemina hemma hos nå bekanta åt mutti. Sen träning o filmmys hemma hos Nyléns :)

Idag blev de brämmen ett litet tag me Idiisen o sis, när molnen kom drog vi, o självklart efter att man vart hemma nån timme kom solen igen, så har legat ute lite, blev ingen träning idag eftersom jag höll på att avlida av smärta i mina ljumskar igår. Så tagga inför match på lördag istället :) Bio ikväll med Nyléns: Sommaren med Göran, hihi hört många som sagt att den är rolig så får hoppas på det :) Näe nu lär de bli att hoppa in i duschen o fixa till mej lite ^^

Tjarrååå

Härligt förresten att ha ett bankkort nu iaf, nu väntas det bara på körkortet, men kan jue köra endå så de skadar inte så mkt xD

Trist, vart har sommarn tagit vägen??

Redan första augusti shitshit! Vart har sommarm tagit vägen?? Tiden bara springer förbi, de är nu jag börjar undra vad jag gjort i sommar som gjort så att det gått så fort? :O Jo Tylösand då givetvis men tiden innan de har de inte hänt mkt, de va väl varmt i ca 2veckor i typ början på sommarn då blev de en del sol o bad, men efter det känns det som man mest legat hemma o ruttnat bort! Snart är hösten här o med det kommer jag bara bli mer och mer rastlös. Kommer kännas konstigt när andra börjar skolan men icke jag själv! För mej är det arbetsförmedlingen som hägrar men hur ska man kunna hitta ett jobb i denna lågkonjunktur?? Finns inga vettiga o söka heller men det är de af vill, men hur går de ihop när man måste ha rätt utbildning elr så för jobben som finns att söka? Aja för den här månaden har jag nog ett vettigt "alibi" för att kunna försvara mej varför jag inte sökt nå jobb, men sen resten av tiden då? menmen får hopaps att de dyker upp nått man kan söka.

Igår kom Idiisen hit så fixa vi lite krubb: Vegetariska vårrullar, nudlar o wokade grönsaker i thai sweetchilisås, mumma ^^ Så kolla vi lite på "Bröllop & Jäkelskap" som gick på tv :) Sen blev de Sällskapsresan 2 hihi :)

Idag vaknade jag först vid nio men gick inte upp förns närmre tio :) Kollade lite på tv o nu så hamnade jag här. Ska fixa i ordning mej så ska jag till mamma o vattna blommorna för dem är ute o roar sig i Tallinn dem ;)

Hade gött, tjarrråå!

Klara sig en helg utan bankomatkort o körkort hur ska detta gå?
Hur många sketna ställen har man inte vart på i Sverige/Europa tidigare utan att bli bestulen på något? Så går man på en krog i Gävle som man vart på hur många gånger som helst o blir bestulen på sin plånbok när man dessutom va nykter :@

RSS 2.0