Dags för sömn?

Har nyss kommit hem från en liten prommis med Marsan, så snackade vi om att jag borde göra en ny blogg; krulledamm xD haha, så får väl se, men bara jag, hon o hennes sis som fattar poängen med namnet så kanske tråkigt, men det visar sig xD

Tidigare va jag lite med Marta o prata, lyssna på musik o så, trevligt händer inte alltför ofta nu längre :/ Förut var det alltid vi, men man kanske växt ifrån varandra o har sitt eget folk? Tråkigt, men vänner kommer och går :'(

Ska byta lakan i sängen min så man får sova i nya fräscha härligt, gillart :) Sen så blir det till att gå till kojs o få sig lite skönhetssömn! Men kan sova länge imööra så det är skönt, börjar inte förns vid halv tolv :)

pusselipuss <3


Söndagsöndag alltid samma trök!

Match igår mot Gefle IF, vi vann med 1-0 men det skulle ha blivit fler mål om vi hade satt våra chanser :P På kvällen var det inte meningen att jag skulle gå ut men Sandra fråga så i sista sekund bestämde vi oss för att dra till hangan, men hade lika gärna kunnat stanna hemma jättelite folk så var det inte så roligt. Slapp iaf att åka buss hem Nima erbjöd sig att skjutsa hem mej o Sandra :)

Idag blir det lite plugg, geografi o internationella relationer, borde egentligen plugga matte också men det pallar jag inte!

Skola imorn igen, men nu är det bara 6 riktiga skolveckor kvar + sista studentveckan men då är det jue bara att slösa pengar o göra roliga saker så xD Studenten o sommaren närmar sig!!! (FÖRVÄNTANSFULL)

puss <3


Mittwoch ^^

Skola till tre :/ Efter det träffade jag Anders en sväng på stan trevligttrevligt :) Kom väl hem vid sex nånting så käkade jag lite o så o nyss har jag varit duktig o dammsugit lite grand haha xD Idiisen kom en sväng också för hon skulle lämna money till mej för ska köpa balbiljetter till oss imööra =) NICE!

Klockan nio blire Grey´s ^^ Får se vad jag gör innan dess :) Nu åkte sis hem också så nu är man totally alone, får la se om papi kommer hem ikväll elr om jag blir ensam hela kvällen/natten xD Ännu mer långtråkigt!

Imorn ska jag på nån 3h utbildning på Ansan om alkohol, droger o trötthet, sedan skolan, men missar det mesta av skoldagen så skönt ;) Slutar väl vid två imorn om jag inte missminner mej :)

Tänk snart är det helg igen, fan va härligt!

Kort, värdelöst inlägg jag vet ^^

puss hade bra <3


Tisdag.

Trög dag i dag! Kom väl hem från skolan efter två nån gång så läste jag igenom psykogrejs som är tills imorn för att sedan kolla på "This is England" o kunna koppla ihop nå artiklar med den filmen, drygt eftersom den filmen är så dryg :P Men har nu äntligen kunnat knåpa ihop något, bra vette fan menmen.

Väntar på att pappa ska göra mat så man får mätta hungriga magen lite ;) Egentligen har jag träning nu men var tvungen att stanna hemma för att göra klart psykon :/

Ikväll blire väl till att kolla på lite tv eller nå, ta det lugnt, som nästan alltid då xD

Längtar till sista April, Majgun - Uppsala! vi måste! ^^

puss <3


Bloody sunday

Köpte studentklänning, skor o en tunika igår på shoppingrundan med sis o farmor :) hihi

Gårdagens bravader var sjukt roliga :) Länge sen man hade så skoj om man inte räknar in studentkryssningen då ;) Förfest först hos Emilia o blev bjudna på tacopaj, mums :) Efter det att vi kom in till stan så tidigt som tio så blev det interpool innan vi drog till hangan, inte så mycket folk men jag ahde jätteroligt endå =D

Idag har vart lite småseg, trött dag, gick väl upp vid en halv elva o satt framför tvn ett bra tag. Gick en prommis med Sandra, o nu har jag kollat på One tree hill o Gossig Girl håller på :) Tror jag ska kolla på Wipeout sen också :)

Förresten kände att jag studenten är riktigt nära nu, provade studentklänningen, skona o mössan o va fin man kommer va ;) Är väl bara en 7 skolveckor elr så kvar, härligt!

puss <3

Lördag - partyyy ^^

Igår var var jag lite med Idiisen :) Kollade lite på Så ska det låta, Singing bee och Madagaskar 2 hihi :) Vi kollade även runt lite på internet om bartenderutbildningar utomlands, båda är vi sugna på det, men för min del så kommer inte ekonomin gå ihop :/ Synd!

Idag vaknade jag tio över åtta, är de nå fel? Menmen låg kvar en timme sen gick jag upp, så man är fullt pigg nu :) Väntar på att sis ska ringa så ska vi åka till stan om ett tag, måste kolla studentklänning o så :) Ikväll blire party hos Emilia o sedan utgång, troligtvis Hangan :)

Ha en trevlig dag i solen!

puss <3

Förvirrad virrpelle

Skola igen nudå, men snart helg igen o då ser jag fram emot Emilia fest på lördag + utgång :)

Efter skolan var jag till farmor o farfar en sväng :) Åkte sedan hem o sökte till olika högskolor bl.a. Managment of sport and recreation i Örebro, socinomutbildningar i Gävle o Uppsala, journmalistutbildningar i Sundsvall o Kalmar, hälsopedagog i Gävle, tränarutbildning i Örebro o nå annat sportgrejs i Kalmar :) haha men vet inte om jag vill börja till hösten men lika bra o söka eftersom jag endå inte vet vad jag vill. Gjorde klart religionsskiten o glömde typ bort att vi hade filosofiprov imorn, så pluggade en 40min innan Grey´s o lite i pauserna så nu ska jag fixa i ordning mej o lägga mej i sängen o fortsätta plugga. GO NATT!

puss <3

Annandag påsk

Today vad har jag gjort idag då? Joo imorse klocakn nio nollnoll hade jag match i Sätra mot Norrham, utklassning i världsklass kan jag jue bara meddela ;) Vi vann med 10-1 ojoj, men dock inte min förtjänst ;) Efter det en tur till Ica maxi för inhandling av lite kyckling o så var jag sugen på M&Ms ^^ Efter det hem för käk o vilade lite sedan bar det av till Arlanda för att skjutsa bror min o helt otrloigt jag övningskörde hela vägen dit xD O inte nog med det precis innan Arlanda så var det poliskontroll så jag fick blåsa för första gången i mitt liv som driver haha xD Hem fick pappa köra, jag var något trött, men vi böt i Tierp så körde jag hem därifrån =) Mycket köra idag men det behövdes ;) Efter åkte vi till farmor o farfar o va där ett tag så mycket mer idag har jag inte hunnit med.

Tänkte datanörda lite nu sen så kollar jag nog på fotboll Kalmar - AIK med pappsen o klockan nio går det visst nån Van veteren film så får se om jag kollar på den! Ledig imorn då egentligen inte lov men vi har studiedag så, nice!

puss <3



Mina M&Ms ;)

Hem från Arlanda ;)

Fotade en liten fjäril igår medans jag väntade på Marsan ;)

Inten en alltför fin bild på mej o Emilia från studentkryssningen förra helgen, men idiisen skickar jue aldrig bilderna från kryssningen ;)

Emilias vackra glaspyramid, mer glas fick hon inte ställa för mej, blev lite skraj haha ;)


Sunny Sunday

Gårdagens utgång blev väl ganska så kul, men inte riktigt som den brukar vara. Förfesten hos Elle med hon, malin, ida, mimmi & Mårten var skoj med lite rockband o så :) Sedan var det bara jag o ida som drog till Hangan skulle ha följt med de andra till Club Goa, eller? xD

Idag har jag börjat skrivit lite på min vetenskapliga rapport, uscha.. Cyklade med Marsan runt Ä-by o käkade glass i solskenet :) Kvällen har bestått av One tree hill, Gossip Girl, Wipeout och just nu kollar jag på Sanningens ögonblick :P Alltså shiet va folk gör för pengar ;) Blir nattinatt tidigt för mej har match imorn bitti så blir till att gå upp kring halv sju, jobbigt.

Näe nu är nog pausen på Sanningens ögonblick slut :P

puss <3


Trött soft fredag!

Gårdagens utgång vart väl sisådär, alldeles för mycket folk o dålig musik + att man var nykter så det är ingen bra kombination :) Hoppas på en utgång imorn på hangan istället för att åtgärda gårdagens xD

Inte mycket sömn i natt o upp vid halv nio för att åka o spela match, det gick skit mer behöver inte sägas. Efter det blev det en liten tupplur innan maten ;) Sedan bänkad framför tv:n o kollade på "Rock of love" man blir beroende xD

Nu har jag nyss kommit hem från syster var meningen att jag bara skulle dit o låna nån film men stannade o kollade på så ska det låta :) Tror jag ska kolla på nån film snart :) Lånade High school musical 3, Madagaskar 2 o Stigmata av sis så får se va det blir xD

Glad Påsk!

puss <3

Reunion xD

Today har jag inte gjort så mycket mer än att kollat på "Rock of love" riktigt skoj att kolla på alla storbystade blondiner som är så jävla blåst så man kan dö av skratt xD Så har jag läst lite i filosofiboken men det är lite det ;)

Snart kommer Malin o Mimmi hit :) Mina barndomskompisar som jag känt sen jag var liten, riktigt skoj inte alltför ofta man träffar dem nuförtiden! Ska väl prata o kolla på nån bra film, en myskväll med andra ord :)

Imorn blire påsklunch hos mamma, träning o sen utgång på Slick med Alner, majgun o Ida riktigt skoj, men jag måste hålla mej i skinnet match på fredagmorgon, men en utgång som har vart planerad länge kan man inte ställa in xD

puss <3

Härligt med lov!! :)

Studentkryssningen = ett minne för livet xD Fy fan va skoj det var, trevliga folk o bra musik kan det bli bättre? xD Min och Gullans turné på kryssningen blev SUPER! De som inte åkte missade verkligen något :) Sov kanske max 1h på de där 23h haha ;P Så var väl kanske vaken 1,5 dygn typ allt som allt, sen var man trött både söndags o igår kan jag lova xD

Igår blev det en softis dag gick på promenad lite med Marsan o sen på kvällen var jag o kolla på fotboll GIF - Kalmar FF :) inte så super underhållande men bra att det blev oavgjort iaf ;)

Få skriva mer sen ska göra mej i ordning nu sen ska jag iväg o sola med Marsan xD

pussss <3


STUDENTKRYSSNING TODAY!

Igår hade jag match mot Årsunda vi vann med 5-2 :) O typiskt att man skulle få en boll i fejjan så man har fått fläskläpp, precis nu så här till kryssninegn, vackert eller inte xD

Japp idag bär det av, Hjördis & Gullan på turné på studentkryssningen, nu gör vi Galaxy osäkert xD

pusselipuss <3

Hjördis & Gullan ALLTID BÄST PÅ FEST xD

Jag har bestämt mig!!!

Nusså ingen ska längre få klanka ner på mej utan att få skit tillbaka, jag ska bli tuffare nu så de får känna hur det känns, så jag tar ner dem på jorden o visar att de inte är bäst, så äre! Changechange.. Nu ska jag tuffa till mej rejält o säga ifrån vid för mycket! Så är det är de så de vill bli behandlade så visst, ajg är emd på noterna!

HELG FINALLY TOMORROW! KRYSSNING PÅ LÖRDAG!!!! LÄNGTAR AS HELL!!!!!! Hjördis och Gullan på turné xD

Därefter ett långt härligt påsklov, ända tills onsdag veckan efter =) (Så nog inga problem att återhämta sig efter kryssningen xD)


Snart så!

Körlektion imorse gick bra, fick boka in ytterligare en lektion innan jag bokar uppkörning, går alldeles åt helvete för sakta framåt, de senaste tre-fyra lektionerna har det gått ca 1månad mellan, det går så sakta, jag blir så jävla less!

Planering av Sps-resan idag igen då, o nu är vi klara med det men man måste ändå till skolan, för att de ska suga all must ur en trots att man inte har nå vettigt o göra i skolan :@

Efter skolan tog jag o J-Nylén en tripp ner till city för lite shopping :) Blev en rosa tunika, ett par leggins o en bodylotion för min del :) Tänkte beställa lite kläder från hm o ellos, men vet inte om jag orkar det idag ;) Hihi, vill ha så himla mycket men ekonomin säger ifrån xD Efter jag kommit hem kom sis med balklänningen hon håller på o syr åt mej, nästan helt klar nu, ska bara fållas upp o det kan inte göras förrens jag köpt nå balskor elr bestämt mej för att ha de jag har hemma ;) Den satt faktiskt jättebra!

Håller seriöst på o somnar nu men en dusch o grey´s anatomy ska hinnas med innan jag går till kojs xD

Snart gör vi "Galaxy" osäker, jag o ida kommer iaf röjja sönder, härligt xD

puss <3


RSS 2.0