Montag,....

Planering av resa för sam-ettorna o tvåorna hela veckan! :O Men sen mina vänner då är det lov :) O lördag då jävlar då äre STUDENTKRYSSNING! :D YIHOOOOOOOO! Då kommer det bli röjj må jag säga xD

PARTYYYY!!

Ska käka nu isterband o potatis :P Kanske inte låter så gott men det äre faktiskt ;) Sedan bär det av på träning!

puss <3

Meningen med livet?

Plugg, plugg o återigen plugg är det det enda livet går ut på? Den senaste tiden har jag funderat vad meningen med livet är. Joo visst självklart umgås med släkt & vänner, träffa nytt folk, festa, bråka, skratta, grina osvosv. Men det känns skapligt lönlöst när det kommer massor emd plugg! O dessutom när man har en stor fet vetenskaplig rapport på 5 dataskrivna sidor som ska in direkt efter påsklovet + filosofiprov! Inte första gången man får en massa som ska in efter lovet! Jag menar när ska man få vila o få tid till annat än plugg? Senaste tiden nu har min träning drabbats på grund av skolan! Vill träna men motivationen försvinner tack vare skolan + att jag hinner hinner på grund av den! Jag har mer och mer blivit en grinig klagande kärring på grund av skolan! Men snart så, jädrans snart så är det slut! Studenten närmar sig med storsteg! Ska bli så himla skönt o slippa! Bara vara för ett tag skulle vara skönt men ständigt pengar som oroar en!

Näe nu jävlar nu måste jag se framåt mot studenten! Den fattiga vägen innan vuxenlivet vi ses i sommar!


Nu är det fredag igen :)

Kortis dag i dag i skolan, hade bara filosofi 9.40-10.50 :) Efter det kom papi o hämta mej så åkte vi upp till Nobo, sedan blev det lunch på nian, två små rätter biffgrejs o friterad kyckling o ris, mums :) Sedan åkte vi till K-rauta papi skulle köpa nån plastlist till duschdörren skit dyrt 130spänn för nån liten plastlist :P Så nu har jag typ nyss kommit hem :) O känner mej stolt lämnade in tre CV:n på tre mataffärer idag, men man har väl ingen chans att få nå sommarjobb :@ Menmen det visar sig!

Ikväll kommer Idaahoo hit :) Nicebajs! Härligt med helg :) Men måste dock skriva klart mitt sam/sve rapport o börja på religons rapporten, puuh!


puss <3

Hur kan man? - kom hit så ska jag banka in lite vett i er!

För fan har folk inge liv eller? Det är ett gäng snorungar här i Skutskär som lever om och förstör vår "fina" idyll! Inte nog med att de förstör o håller på, nu har de även gett sig på min farmor o farfars balkong, tydligen kastat en stor sten/isklumpliknande sak så att det har blivit ett stort hål i balkongräcket :@ Nu får det vara nog, någon kan väl sätta  dit de jävlarna, blir så less o irreterad, okej vad vet jag det kanske inte är samma "gäng" som sätter skräck i hålan, men det blir jue lätt att man antar det o det var jue nå ungdomar iaf så antar att det var dem :S Alltså lägg ner skaffa er ett liv! Inte förstöra o skrämma andra människor :@ Snart vågar man inte vistas ute längre på grund av alla "vandalister", man blir jue livrädd :I Visst det finns sådana människor på alla ställen i hela världen, men när de ger sig på mina nära så kan jag inte hålla ilskan inne :O Händer det nå mer så får man försöka ta reda på vilka det är o sätta dit dem jävlarna!

Efter att ha skrivit av mej lite så kanske att jag ska säga något om dagen. Började halv nio, blääää hade filosofi, sedan samhäll, matte o tillsist internationella relationer :) Fortsatte kolla på filmen München som vi började kolla på tidigare :) Efter det hemfärd, fick med mej sis för att lämna in ett CV på hemtjänsten till sommarjobb, men tror det var lönlöst de hade ändå redan börjat ta ut sommarjobbare. Efter det hade jag tandläkartid för en vanlig undersökning :P O tydligen så var min mun lite liten för en röntgen av tänderna med de vuxnas röntgengrejs som man skulle bita ihop, så efter några försök fick det bli barnens röntgengrej haha xD Tänka sig, JAG - för LITEN mun haha! Så fick jag en påse med tandborste, tandkräm, tugummin, tandtråd, andra tandtrådsgrejer o så, det är något som alla får sista gången de går gratis till tandläkaren haha xD Sedan hälsade jag på hos farmor o farfar lite :)

Skippade träningen idag dels för att det skulle bli så stressigt efter att jag vart hos tandläkaren o dels för att min fot fortfarande inte är så bra :/ Så måste ta mej ut o springa i helgen :)

Har nyss skrivit lite på min vetenskapliga rapport o de känns som den snart är klar faktiskt, härligt bara en sådan kvar då!

Ska väl kolla lite på tv o så om ett tag o bara ta det lugnt o vem vet lite ananas skulle inte sitta helt fel ;)

O imorn har jag bara en lesson filosofi 9.40-10.50, för sammen fick man jobba hemma med :) Så ska nog upp till Nobo då med papi o hämta NewBoby grejerna o sen blir det lite handling på Willys? tror jag ;P

puss <3


Tisdag - bestående av främlingsfientlighet, snacksätande, EU plugg & Führerns elit!

Jasså du Marsan så du tar självmord om jag söker till idol? Det vill jag jue inte tänk om jag har talangen för att komma med ;) (Eller inte va?)

Idag hade vi ingen vanlig skldag utan det var temadag om främlingsfientlighet! Först på förmiddagen hade Expo en föreläsning om främlingfientlighet, de är emot det, himla bra o dessutom visste ni succéförfattaren Stieg larsson som bl.a. skrivt "Män som hatar kvinnor" var med och grundade organisationen Expo :P Hihi. Himla bra föreläsning faktiskt, duktig pojk (näväl, man! han var jue typ 25 xD) ^^ Sedan på eftermiddan kom Sverigedemokraterna o berättade om sig själva o så fick vi ställa frågor, himla roligt o intressant, men det blev så himla utdraget så det blev tråkigt till slut o jag irreterade mej skapligt över deras värderingar o åsikter. De sa att de var emot immigration till Sverige samtidigt som de inte var det, jag fattade inte vad som var problemet :P Jag tyckte att det var så med mycket att man inte förstod vad de menade :P Aja, det vart lite bra diskussioner iaf, har en del i klassen som är duktig på att "ordbajsa", ursäkta uttrycket men ni förstår vad jag menar xD Så en sak som var dålig, vi fick sluta TRE istället för ETT som vi brukar göra på tisdagar :@ Menmen sånt är livet!

När jag kom hem försökte jag mej på med att börja med mitt sam/sve vetenskapliga rapport om EU, ska skriva om Sveriges o EU:s säkerhetspolitik, vet inte hur jag ska få ihop det, skrev väl iaf typ två sidor för hand så sen när man väl har börjat kanske det flyter på :P Fick skippa trämningen idag på grund av plugg :@ Men kanske bra för min fot, den är juue ändå inte bra än så skulle ändå bara kunnat vart med lite, för igår på träningen gjorde den ont så fort jag passade eller tog emot en hård passning med den foten. Det kanske var en lite mer rejällare stukning än vad jag trodde? Får se, lär väl inte bli nån match för mej i helgen igen nu heller, får se när foten pallar igen :/

Ska fixa i ordning med lite ananas, fotbad för att sedan kolla på film med papi "Führerns elit" :) Hoppas den är bra, den handlar om nån grabb under andra världskriget som går på nån nazistelitskola eller så, det stod på fodralet "Som en tysk ondskan, fast ondare", så Ondskan är jue bra så hoppas den här är det xD

puss <3

Sundaaaaay

Eckerö igår, var faktiskt helt skoj :) Fattar inte hur man kan dricka vid klockan halv åtta på morron? :P Jag var iaf helnykter på båtturen eller fick en piggelindrink, men det är jue inge mycket :) Tack idiisen för kryssningen :) På kvällen blev det fest men var ganska så tråkigt, de flesta var ganska så fulla o jag var inte på nå partyhumör o hade ingen drickarlust, blev inte äns påverkad xD Så tillslut var det bara jag, ida, johanna, idas brorsa o några av hans kompisar kvar efter att vi hade varit en 30st? Så skulle vi på kangan, jag ida o jojjs drog oss dit men såg att det vaar apalite folk så då ville vi inte gå in o även på Goya var det lite enligt vakterna så struntade i att slösa pengar o fick bli en tidig kväll för mej, åkte med fem över tolv bussen hem o var så jävla trött. Ida o jojjs drogs till olles tror jag för idas buss gick inte förns tio över två.

Idag har jag pluggat lite till socprovet imööra men vafan ska man kunna? :O Aja är väl bara o tänka till lite på provet kanske så går det nog bra ;)

Juste tack lovely friends för de vackra o goda presenterna :)

Nu ska jag kila måste se Liverpool - Aston Villa, oj den har redan börjat ;) Ikväll blire OTH, GG och Beck! Alltid samma planering på söndagskvällarna ;)

O förresten tror att jag kan börja ännu senare än vad jag brukar göra, för på religionen jobbar vi med vetenskapliga rapporter o tror att man fick jobba med det hemma :) Så börjar inte förns tjugo i ett med psykologi o sedan blire socprov :P

pöss <3


HELG! =)

Yes finally helg! ;) Softis dag idag i skolan som alla andra fredagar :) Only two lessons, men på samhällen så ska vi skriva en vetenskapligrapport om något om EU så jag ska skriva något om Sveriges och EU:s säkerhetspolitk. Jag o Alnerskan drog oss lite tidigare för vi var hungriga, så käkade först mat i skolan o sen drog jag till stan för att träffa pappa, farmor och farfar, så köpte jag ett par marinblåa converse som jag tjatat om så länge nu :) Älskar converseskor xD Efter det blev det en tripp till Ica maxi för handling.

Nu nyss har jag skrivit klart min PA - reflektionsrapport, skönt slipper jag göra det på söndag! Har bara tusen andra grejer kvar :/

Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, förmodligen en lugn mysig hemmakväll framför tvn med mamma o snacks ;) Var jättelänge sen jag bara var hemma med henne o dessutom så ska jag upp så tidigt imorn för Ida hämtar mej strax innan sju, ska jue åka eckerölinjen då :) Så imorn blir jag inte hemma mycket :P

Nu vet jag iaf att jag ska plugga lite matte o sedan packa väskan för att åka till mami :)

pöss <3


Elakt kanske men skoj xD

Snackade lite med en av mina kära vänner på msn o drog ett skämt som hon gick på, jag höll på att garva sönder, men jag kunde inte hålla mej så länge xD Satt in personen som X så inte alla behöver veta vem det var ;)

malin säger:

men du vet du, jag kan nog inte åka på studentkryssningen :(


` X´- säger:

varför då?!?!?! :O


malin säger:

för jag har en dröm som kan gå i uppfyllelse. för just då är det idolauditions vid gasklockorna i gävle:)

o det har jag längtat efter att det skulle komma till gävle nån gång


` X´- säger:

jahaaa .O

ooj

men gud

men klart du ska stanna hemma då! :)

kan du itne sälja biljetten eller ngt?


malin säger:

jo ida kanske visste nån som kunde köpa den:)


` X´- säger:

piiip, hans brorsa är nog på annars

men jag har hört att man inte kan sälja sina biljetter längre


malin säger:

hahaha

gumman lilla

vad tror du om mej egentligen;P

skulle jag gå på idolauditions tihi:P var bara tvugen att lura nån ;) 


` X´- säger:

men faaan!!!!:P

jävla malin!!

hahahah

shit

xD

men kommer de hit då


malin säger:

HAHA

jaa de gör de faktiskt det stod i arbetarbladet idag

Nu är man färdig bada o luktar melon :) Ska bara smörja in mej lite o sen gå ner o kolla på vad pappa kollar på för nå på tvn, sen kanske det blir till att sova, men har sovmorgon imorn så får sova ett litet tag längre börjar tjugo i tio o sen slutar jag kvart över tolv, härligt värre :) Efter det blir det nog Ica maxi med pappa o nog farmor o farfar =)

puss


Vad gjorde mej till den lata, orkeslösa tjurkärringen?

Sant, vad har hänt med mej egentligen? Jag har alltid sett mej som en stark person tidigare och som alltid försökte hålla modet och humöret uppe oavsett vad. Jag klagade väldigt sällan på att vi hade mycket i skolan ,jag orkade med allt och hade den starka viljan att träna jämt. Men nu blir det alltmer klag om mycket plugg och att jag inte orkar träna. Jag känner mej trött och sliten jämt och det känns som jag knappt har någon ork med något annat än att umgås med familj och vänner. Vad är detta? Det här är inte jag! Jag vill hitta min ork igen; min ork att plugga, min ork och glädje till att träna. Allt för ofta känner jag att jag inte orkar ta mej in till stan för att träna, fast jag ändå vet att det är roligt och skönt efteråt. Jisses! Jag vill träna ja visst, men är det fotbollen som är felet? :'( Det tror jag inte heller jag har alltid gillat att träna fotboll och kolla på det! Men det jag helst skulle vilja göra nu är att spela handboll igen, det är det som jag känner skulle ge mej min träningslust tillbaka igen. Så SK Tirfing få ihop ett damlag nu ;) O andra sidan vem vet vad jag gör efter gymnasiet, kanske att jag bor någon annan stanns, och i sånt fall om det är så ska jag hitta ett handbollslag att träna i :)

Man har väl sina svackor ibland, kanske att det känns så nu, man vill fixa bra betyg samtidigt som man vill träna, umgås med alla och festa. Det kanske känns bättre sen närmre sommarn när man har mindre plugg och det är bättre väder, man kan jue faktiskt bli nedstämd om det är dåligt väder, eller iaf jag blir det. Men jag tror också att jag saknar något, vad kan jag inte sätta ord på men handbollen kan vara en del av saknaden av något kanske? Det är bara något som tiden kan bevisa xD

Nå väl ta fram ljusglimtarna och det är fort innan jag blir insjunken i självömkan. Jag klarar mej, det har jag alltid gjort, den starka personen finns kvar trots att det inte har märkts den senaste tiden. "En gång stark, alltid stark"

Nu ska jag fokusera på helgen och framför allt på lördag; Ida en av de bästa personer jag känner <3 har ordnat så att vi och ca 10 till ska åka på Eckerölinjen på lördag och ha det mysigt och äta god mat, sedan på kvällen blir det fest och utgång för de som vill :) Får se hur mitt val blir! Tack lovely en underbar present kunde väl inte bli bättre än att man får en gratiskryssning med en av de människor som jag uppskattar mest här i världen, tack gumman <3 Det är sådana som du som gör mej glad när jag är ledsen och som alltid tar fram mina bästa sidor och även galnaste sidorna (enligt vissa kanske det inte är några bra sidor, menmen för oss är det de) xD! Som sagt det är vi som är festen, en fest kan vara helt död men när du och jag kommer igång så blir det fart och fläkt ;)

Blev ett något konstigt inlägg, först något nedstämd och klagande sedan glad och galen ;)

puss <3


Början på mitt sista år som tonåring ^^

Japp ni hörde rätt det är nämligen min födelsedag idag, hela 19år ;) Oj vad tiden går fort ;)

Idag hade jag o Nyléns vår temadag om utseendefixering på Solängen, det gick faktiskt bra o eleverna verkade nöjda :) Hoppas det lärde sig nå nytt! Efter det drog vi till stan en snabbis för de skulle köpa present åt deras kompis Lovisa som tydligen fyller 18 på fredag så grattis i förskott till henne :) Efter det blev det lunch på skolan, lasagne mums :) Kände mej lite taskig åt mina snälla kompisar som höll på o börja sjunga för mej i matan men då tyckte jag det blev lite pinsamt så jag fick dem o sluta ;) hihi.. Efter det drog vi till vasa för ett föredrag/redovisning om Palestinakonflikten. Det var en journalist som hade gjort en dokumentärfilm om när han var i Västbanken o intervjuade olika människor där o såg klimatet o allt. Sorgligt fan; t o m småbarn (Israeler) under tolv kastade sten o förstörde för de de palestinier som bor i området, alltså shit de blir upplärda så typ, så jävla hemskt o så är det "bra" att de under tolv gör det för de kan inte bli straffade då, helt stört jue! Blev så arg o så var det även sorgligt, shitshit!

Sen så har jag blivit firad :) Fick ett silverlänkarmband, nå sygrejs ;), pengar, presentkort på hm o blommor :)

Grey's börjar nu :)

puss <3

Ny vecka nya tag!

Blev en kortis dag idag, började egentligen fem i halv ett men jag o isa var duktiga o plugga PA lite innan, måste ladda nu inför vår temadag som vi ska ha om utseendefixering nu på onsdag i en åtta på Solängen, hihi nervöst xD Hade religion o psykologi, sedan egentligen socialkunskap men lärarn var hemma med sjukt barn så kunde åka hem :) Härligt! Kanske att nån annan tog närvaro men vi skulle endå bara repetera till provet så det kunde man lika gärna göra hemma xD

Har inte gjort så mycket mer idag, skulle plugga men jag orkar inte xD Käkade lite godis, kolla på tv o halvsov istället ;) Ikväll blire träning får se hur bra foten håller! Klantig som man är så trampade man snett idag så det gjorde lite ont, nu när jag trodde att det onda gått över helt, men där trodde jag fel.

Kom på en sak: Vad är egentligen vitsen med blogg? Det enda man gör är jue att klaga mestadelen eller bara skriva om sin dag, jag menar hur kul är det för andra att läsa det? Min blogg är säkert skit tråkig, men jag skriver endå, jag fattar inte varför? Okej man kanske skriver den för sig själv, men då hade man väl kunnat skriva en dagbok eller nått istället? ;)

Soon 19, jävlar man börjar bli gammal ;) haha!
puuuusss <3

Dimma i Skutskär men solsken i Gävle, man har valt fel plats att bo på ^^

Igår var jag med Emilia, Anders, Johanna o Jonas :) Vi spelade lite rockband, kolla på melodifestivalen o spelade Lips ^^ En helt härlig myskväll med andra ord ;) Ohh jisses, Malena is the shit, hon vann jue :) Så hoppas att hon klarar av kvalet så hon får tävla för Sverige i Eurovision :) Skönt att vi skickar nå annorlunda för en gångs skull, annars är det jue bara balladerliknande som ex Sarah Dawn Finers låt "Moving on", som vi skickar :) Menmen lär väl ändå inte gå så bra för Sverige, för grannländerna röstar på varandra även om inte låtarna äns är bra, o Sverige har inte så många grannländer så det är svårt att få flera höga poäng då. En sak bara: HUR FAAAN KUNDE UGGLAN KOMMA TVÅA??? Vet inte vad jag hade gjort om hon vann. Tyckte lite smått synd om Molly som bara fick två poäng, hon förtjänade mer :)

Aja lets go on bitches! Idag har jag pluggat lite o övningskört. Senare ska jag nog hem till sis o hälsa på, så vet jue alal vid det här laget vad söndagskvällar innebär; One tree hill o GG :) Brukar se på Beck på fyran också men ska följa med o skjutsa brorsan o hans tjej till Arlanda så då missar jag kvällens film :/

Skola imorn igen då, hump... Men snart helg igen känns det som eftersom tiden går så fort haha xD

puss <3

YOU NEVER WALK ALONE!!

Sensation på Old trafford: Man United - Liverpool, 1-4 :) Ojoj Liverpool krossade Mannarna!

Idag har jag sprunigt/gått med Sandra :) Foten känns bra nu, så det är skönt! Så har jag duschat o självklart kollat på fotbollsmatchen ovan ;)

Om nån timme ska jag åka till Emila :) Ska äta nå gott o ha det trevligt med folks :)

pöss <3

Fredagen den 13:e

Jahhaa ohh så scary eller inte va! Har faktiskt än så länge inte råkat ut för nå hemskt på nån fredag den 13:e. Jag tror att de som gör det inbillar sig bara en massa o går o är rädd för att något ska hända, så gör det de :P

Idag iaf, Is-fis har nyss åkt hem :) Följde henne till bussen, trevligt att hon ville komma till lilla Skutskär för en gångs skull ;) Fick se den vackra byggden haha! Men hon missade Skutskärs stolthet: Stora Enso, haha största byggnaden undgick hon, menmen man kan inte se allt xD Vi kolla iaf på "Så ska det låta", "Parlamentet" & "Help" :)

Ska nog sova snart börjar bli lite trött! BTW härligt med helg!

pöss <3


Tonight I'm gonna take you higher!

Lite småseg dag idag, kände mej som ett vandrande lik, var soo fuucking tiired :P Slutade tre, så tog tjugo över tre bussen hem, blev jue ingen träning för mej idag pga foten :/ Aja men är bara uppsvälld nu, gör inte så jätteont men lite ;) Åkte till farmor o farfar, sen hämtade pappa mej vid typ halv sex, så åkte hem o fixa lite o hålelr just nu på att jobba om CIA som jag har muntligt om nästa torsdag, skulle egentligen ha imööra men ska åka till Uppsala universitet på studiebesök så typ halva klassen är borta imorn så vi har nästa torsdag :)

Ikväll blire Grey's :) O sen reprisen på 90210 från i måndags som jag missade för jag hade träning :P

Riktning mot helgen :)

pusss <3


Great or not!

Kulkul, måste man vara en liten olycksfågel? Träning igår då, så "vrickade" jag foten lite lätt, svällde upp, så idag har man gått o haltat som ett klappmongo, dock ingen rejäl vrickning, knappt det men det gör ont :O Så blir ingen träning för mej idag :( Blir till att vara hemma o få foten bra! Har första träningsmatchen på söndag, så kul då att det händer precis nu, även om det är bättre tills dess får jag väl säkert inte vara med på matchen eftersom jag inte tränar idag o nog inte imorn heller :/ typiskttypiskt!

Så ikväll blir det bara lite lugn och ro, ska renskriva nå PA grejs nu men sen efter det så tar jag en pluggfri dag :) Inget bra på tv ikväll så kanske att jag tar mej tid för nån film :) Vilket inte händer alltför ofta!

Hope daddy komemr hem snart så man kan få lite mat i magen, oj det lät väldigt bortskämt ;) Men så är det jue jag är hans dotter så ;) Nog för att jag kan laga mat själv men han skulle göra makaronipudding o de har jag aldrig gjort förut så bäst att han får göra det xD

pusselipuss <3


Internationella kvinnodagen

En dag tillägnad kvinnor, only today. Egentligen har jag inte sån stor koll på vad den här dagen innebär men viktig för alla kvinnor är den allt! xD

Idag har jag vart med Idiisen o snackat, pluggat (alldeles för lite), kollat på One tree hill & Gossip girl, tagit en prommis med Marsan o snackat o kollar just nu på Beck men det är nyheterna så drog mej till datorn en snabbis ;)

Lite bilder från i fredags hemma hos Nyléns:


Måste kila Beck börjar nu igen :) Kommer fler bilder en annan dag :) puss <3

Har jag blivit duktig eller vad är det frågan om? xD

5/7 möjliga, har tränat alla dagar den här veckan förutom måndag o idag, kan det bli bättre när man är jag? ;) tisdags - fotbollsträning, onsdags - lätt löpning + fotbollsträning, torsdags - löpning, fredags - gym (armar + axlar), igår - löpning :) hihi

I fredags blev det utgång med brudarna; J-Nylén, Alner & Majgun :) Skojsigt värre, o skapligt med folk var det på Hangan också, kanske för att Peter Siepen var Dj haha xD

Igår kollade jag på melodifestivalen med Sandra o Nima :) Men herregud, hur fan kunde Caroline Auf Ugglas gå vidare? Alltså snälla nån, de som röstade på henne måste ha vart tondöva, hon är INTE BRA! (Kanske något taskig med jag blir så förbannad) Eller så kanske det var några onödiga människor som röstade på henne bara för att de är anti melodifestivalen, men i sånt fall hur orkar man? Aja är väl bara att bita ihop, är de som röstar något vettiga iaf så kommer hon verkligen inte vidare till eurovision. Efter melodifestivalen drog vi oss in till stan till interpool för lite biljard, satt o snacka lite först medans vi väntade på vår tur :) Gick ganska bra faktiskt! Sandra & jag ägde ut Nima totalt, hihi ;) (O Sandra fuska vad är det egentligen? xD "the master of cheating") Efter blev det mer snack o sen en tur till donken för jag var hungrig o sandra sugen på mc'flurry :P Blev en mcchicken junior eller va den heter.

Idag blir det lite plugg, träffa Idiisen en snabbis o sen ikväll blire One tree hill, Gossip Girl o Beck :) Fast har för mej att det var nå annat nytt som också börjar idag som jag ville se? Justja "Wipeout" en tävling av nå slag, men får se om det hinns med :)

pusselipuss <3

Ge mej sommar!

In the moonlight

Torsdag! Tiden springer fortfarande förbi mej med en enorm hastighet. Vad händer här näst? Jo helg :) Endast en lesson imööra, filosofi, bara att stå ut, efter det blir det lite PA-plugg, sen bär det av till gymmet med izz, julzz o kanske majgun? aja det visar sig :) På kvällen blir det troligtvis en utgång med samgöörlsen :) - Alner, stackarn är sick :'( Hopapshoppashoppas att det blir skoj o folk, är jue trots allt fredag o då brukar det alltid va kasst med folk på hangan, men det är studentfest med tema "pink and blue" så hoppas på några själar där iaf :)

Idag då, vad har hänt idag?  kanske man skulle skrivit först, men bättre sent än aldrig som man brukar säga xD Inget speciellt som vanligt skolan - hade seminarie om rote armee fraktion(röda arme fraktionen) eller ska jag säga Baader meinhof, aja allt stämmer ;) det gick väl bra(ska inte hoppas på för mycket haha xD), sedan efter school bar det av hemmåt mot bhålan, träffade på simon en gammal klassis från högstadiet, trevligt så fick man lite choklad också mohaha o det tackar man inte nej till i första taget xD sedan tog jag mej till farmor o farfar, umgicks o fikade lite, sedan hem, gjorde våfflor "fuskvåfflor" (sånt där paket man köper som man bara blandar ut pulvret med vatten, fibervåfflor dessutom men det är ganska gott faktiskt xD) Så nu har jag typ nyss skrivit klart nå litet arbete om varför terrorism uppstår? Inte så långt skulle vara max en sida så det var ingen match!

Ikväll va händer dådå? Absolut nada på tvn så vem vet kanske ett bad skulle sitta finnt ;)

pusselipuss <3


La voix

Jag säger det, nästan så man själv kan ställa upp i melodifestivalen nu när Malena Ernman gick vidare till final med sin sopran/opera röst! Skulle sitta fint med min fina stämma när jag sjunger "Vincero", haha eller inte då, men känns jue som vad som helst kan vinna :) Men jag säger inte att hon var dålig, för det tycker jag inte, jag tycker det kan vara lite vackert med opera ibland, haha tro mej jag är faktiskt inte knäpp som det låter ;) Jag menar bara att opera kanske inte passar i melodifestivalen. Istället blev bra artister som Sarh Dawn Finer bara skickad till andra chansen o artister som Anna Sahlen & Maria Haukaas gick inte äns till andra chansen. Sen fanns det jue Torleifs, charmiga gamla dansbandsgubbar, men jag gillart ;) Som inte heller gick till andra chansen ens. Skärpning tycker jag! Förresten får inte glömma Star Pilots tycker om deras låtar lite "sväng" i dem, fast "higher" lät jue som "in the heat of the nights" menmen. Sen nå Next 3 nå grabbar kanske i min ålder? yngre? Aja, brukar inte tycka om sådan musik, o i början tänkte jag, men va äre för skit? men sen blev det något hyfssat bra av det iaf, så kanske att jag komer lyssna på det mer, kasnke en krogdänga om nån månad? Who knows? You never know! O Agnes, alla verkar verkligen gilla henne, men jag har alltid haft svårt för henne, vet itne vad det är. Fast hennes låt var bra om man inte tänker att det är hon som sjunger den. Antar att jag är vilse i min smak o val av musik. Sen var det jue nån tant som var med också men minns inte va hon heter ;P Ursäkta ordvalet "tant" menmen, det är jag i mitt nötskal att säga tant till alla över trettio o hon var jue hyfsat äldre än det!

Å andra sidan om hårdrock med gubbar i skräckmasker (Lordi) kan vinna hela allt ihop så funkar väl opera lika bra?!

Alla nämnd, ingen glömd?!

Home and gone..

Hemma igen efter en härlig helg hos kusse and family i Sundsvall :) Kom dit i fredags vid kanske tre? aja inte riktigt säker menmen :) Så himla skoj att träffa dem igen; Lotta (kusin), Joanna o Björn :) Fredagen spenderade vi ngn timme på i Birsta på ett stort köpcenter, inhandklade lite stuffs; ett marinblått långlinne, en typ hallonrosa skjorta o en svartvitt randig tröja :) Fräänt! Sedan blev det mat, tacoossssss hihi :) Efter det bänkade vi oss framför tvn först "Så ska det låta" Efter det natta jag Joanna fick läsa lite för henne en Kitty bok, hihi tyckte jag också om när jag var mindre ;) Sen började det någon skum film på tvn, Beowulf med Angelina Jolie bland annat. Den var typ halvtecknad? Om nå monster ajja höll på att somna några gånger om cause me don't like it! ;P

Lördan blev man väckt av en crazy kusin som sjöng "in the jungle" haha xD Blev pulka, med en himla jobbig backe att gå upp för ;) Sedan hem o sedan drog jag, sis o lotta till Birsta medans Joanna var på kalas :P På kvällen blev det bowling, men inget att skriva om det men skoj var det iaf :) Jag utyttjade min vänsterarm eftersom det ändå inte gick nå bra med högern ;) Men hör o häpna gick faktiskt hyfssat med vänstern, fick till och med in en STRIKE, fatta med vänstern :) (Fick faktiskt in några med högern oxå). Kvällen blev melodifestivalen o sen någon fransk film vi hade hyrt minns inte va den heter men bra var den iaf :) hanlade om nå brudar som skulle rädda någon engelsk man/soldat som hade hamnat i fångenskap hos Gestapo tror jag det var, den var baserat från en sann händelse under andra världskriget innan the D-day ^^

Idag ahr vi inte gjort så mycket, åkte hem vid halv ett. Väl hemma har jag försökt plugga, men icke, vad ska jag skriva?!

Kollade på reprisen av greys sen i onsdags missade det då, sen blev det One tree hill o Gossip girl :)

Det är söndag o klockan är snart nio o vi vet väl alla vad det är då på tv? Beck jihooo :)

School tomorrow, usch! Take me away!

pusselipuss <3

Give me the strenght!

RSS 2.0