Gash...

Åhh blev så förbannad tidigare, kunde inte åka till Nyléns, för jag hade tydligen träning :O De är jue inte precis så att man går ut på lagets hemsida hela tiden, det är jue inte de första som man tänker på när man sätter sig vid datorn!

Ohh yes, tack papi, hoppas att du kommer hem med en ny dator imorn nudå :) Det behövs verkligen o det är verkligen på tiden! Usch va man fått stått ut me den här skit datorn som halkar upp sig hela tiden så fort det blir lite för mycket för den, vilket det blir när man bara har msn på o ett elr två internet fönster typ :O men nu är det slut dampat på den här datorn I hope ;)

Ska kolla på nån film när fotbollen är klar som papi snokar på, var väl typ man united - middlesbrough tror jag om jag inte missminner mej xD

Imorn blir det väl till att följa med till köpis för att hitta den perfekta datorn, så ska jag kika efter strumpbyxor till nyår haha xD Så blire träning på kvällen.

Nyår soon, hoppas det blir riktigt trevligt då asså =)

Puss <3

"You remeber me, when the west wind moves among the fields of barely"

Montag...

Har nyss kommit hem från en välbehövd prommis me Marsan ;) Nicenice... Vaknade typ tio idag, hade ställt klockan för ville vara duktig o komma upp i hyffsad tid :P Käkade frukost o satt mej o kolla iegnom några O.C avsnitt från säsong ett =)

Nu väntar man på maaaaat haha xD Ikväll blire en tripp till Nyléns i Valbo :) Trevligt, blir nog till att spela lite nintendo wie, såå Nyléns bered er på stryk! xD

Nu blire väl till bara att sitta o nörda lite o ha det boooring...

Hade bra o njut av de sista dagarna på det här underbara året!


Julen är över & snart står det nya året vid dörren...

Herregud va tiden går fort, det är jue skrämmande :O Träffade en gammal barndomskompis idag - Mimmi. Har inte sett henne sen i somras, tiden bara försvinner man hinner inte med :( Vad gör jag om dagarna kan man jue fråga sig? Det var über trevligt att träffa henne iaf o snacka av sig lite, tänk 4-5månader hinner man prata av sig i en sammanfattning på vaddå typ 1,5h elr så :P Det får inte vara en sån lång tid mellan vi träffas, men iof hon bor jue i Sthlmo nu, ska ta tag o åka o hälsa på henne nå nu i början på året :) Sen Malin, en till barndomskompis som jag heller inte träffat sen somras, trots att man bara bor en gata ifrån varandra, men det är jue så att man växer ifrån varandra o lever sitt eget liv, tragiskt men så är det. Måste ringa henne elr nått nån dag o se hur de är me henne. De två är jue faktiskt de som jag kännt den största delen av mitt liv, vilka minnen :)

Jag blir nu bara mer o mer, shiet den måste jag ringa o den o den, hur kan jag inte hinna med? Man måste nog bli mer mån om sina kompisar, men å andra sidan, de har sitt liv o jag mitt, vi hinner inte med. Men bryr man sig verkligen går det väl att få in entvå timmar iaf elr? Man tar väl sig tid? Guu va jag klankar ner på mig själv nu, men de hör inte av sig till mej heller, så nån får väl ta tag i det o de får väl i det här fallet bli jag ;) För än så länge vill man inte tappa kontakten med dessa härliga människor, kommer jag någonsin vilja det? Det tror jag då inte, om de inte händer nått som förstör, men usch så ska jag inte tänka!

Ajaa nu bara babblar jag, trök att läsa I know, ska se nån film i min ensamhet o tänka tror jag, kanske "Kung-Fu Panda", har inte sett den men vill se den ^^

Pussis <3

Snart så...

Igår handlade man klart julklapparna härligt! Så slog jag in alla paketen, drog till mamma en sväng o hälsa på för min moster o morbror va där :) Fick skjuts av dem till valbo till Sabina :) Jag, hon o Emelie hade lite skoj me nå playstation frågespel - Buzz elr nå liknande hette de. Blev även lite singstar, ojoj ^^ Missade bussen från valbo till stan så Emelie var så snäll o skjutsa mej o var även kvar o väntade så jag inte behövde stå ute o frysa så länge i väntan på min buss ^^ Somna väl vid tre - fy va trött jag va.

Vaknade flera gånger mellan tio o tolv idag, men de blev att jag drog mej upp vid tolv :P Oj inte normalt att jag sover så länge, men behövde den sömnen ;)

Så nu håller man på o städar, lyssnar på julmusik o julpyntar lite xD

Snart jul! =)


Santa Claus is coming to town...

Yes vilket år -  endast en vecka kvar till julafton & bara TVÅ VECKOR! kvar på det här året!! Herregud va tiden går fort. Så vad har hänt under det här året? Jag tänkte göra en liten sammanställning av 2008! ^^

2008 firades in på stortorget i Gävle med bl.a Sandra, Nima, Jens, Thomas, Pontus m.fl, riktigt trevligt om jag inte missminner mej ;)

Året var ett viktigt år, i år blev man jue 18! ^^ Firade födelsedan med familyn, så blev det krogen slick city o födelsedagsfest hos Nima :)

Sista april firades på nån fest i Valbo, vill icke komma ihåg mer ;)

Skolavslutningen firades även den mestadels på nån fest i Valbo ;)

Midsommar firades i Öregrund me Idiiisen, hennes brorsor o några andra, nicenice :)

Det har blivit en del krogen det här året, elr hur MAJGUN, Hangan - det är där jag blir som en hel människa haha (de närmsta fattar) xD

Det här året har varit utan dess like, 2008 har präglats av många händelser, roliga ochtrevliga men också tragiska. Hopp har tänts och släckts, så som det oftast ser ut. Vänner har gått in och ur mitt liv, några saknar man mer än andra. De som fortfarande hänger med vet jag att det är människor som man kan lita på till tusen.  Jag har förändrats till en mer öppen och rolig människa, mer glad men samtidigt mer tjurskallig av mej ;) Mitt motto det här året har varit "Ta allt som det kommer", oftast har det faktiskt funkat men ibland har man fått brutit det.

Mycket har hänt under året och jag undrar hade jag vart någon annan om jag levt det här året nå annorlunda? Men det kan man bara spekulera om, det finns inget svar ;) Många minnen har bildats under åren, de roligaste lever kvar de mer tragiska finns bara med i det undermedvetna.

Årets:

...Vackraste kärlekslåt? Hmm svår fråga, men det får bli Takida - Curly Sue
...Mest uttjatade låt? Jason Mraz - I'm yours
...Smarta val? Byte från Skutskär till Strömsbro (fotboll)
...Resor? Berlin och Kefalonia, miss! :)
...Galnaste händelse? Allsång på Skansen me Idiisen i somras i spöregnet haha xD
...Mest besökta krog? Hangloose
...Fulaste smeknamn? Krogråttan eller iof kom på Spyan har man också fått höra, fy fäään Marsan ;)
...Svårighet? Att få ekonomin och tiden att gå ihop
...Personer som fått stå ut med mej mest när jag gråtit, skrikit, skrattat, klagat, bråkat, sjungit m.m? familjen, Idiisen, Marsan (kanske glömmer nån men sånt är livet)
...Härligaste skratt? Solklarts Marsans, ingen kan slå hennes skratt <3
...Virrpanna? Idiisen - hon är överallt med kroppen men ingenstanns med huvet xD

...Dåligaste situation att bli sjuk på? I Berlin - förkyld o ögoninflammation, såg hög ut för fan haha ^^

Jag hoppas att 2009 kommer bli minst lika slående, med ännu fler händelser och resor. Studenten närmar sig med storsteg, vårterminen kommer nog gå enormt fort, pengar kommer slösas, men man tar jue trots allt bara studneten en gång o man vill jue inte gå miste om nått så kör på!




Många bilder - måste begränsa mej, det var svårt men det finns många många fler bilder som även beskriver det här underbara året =)


Nån gång ibland med måtta får man väl?

Min kropp mår inte så bra just nu tror jag. Samtidigt som jag har en envis jävla förkylning i kroppen som suttit i hur länge som helst, har jag fått en lårkaka(helvetes ont) o så tränar jag på det. Vet att jag egentligen kanske borde vila från träningen, men det funkar inte, jag vill träna, svårt att inse att jag kanske borde vila men det tycker jag att jag har gjort tillräckligt nu, inte mesa nu det är jue snart jul :) Kämpakämpa o håll ut in i det sista. Egentligen va har jag o klaga över? Jag är inte dödsjuk, jag bor inte på gatan o jag har folk som bryr sig om mej, men jag antar att det kan vara bra att "klaga" av sig lite IBLAND, men bara IBLAND annars blir det för tjatigt o ingen orkar bry sig ;)

O förresten hur står det till me svenskan för min del? Trodde att man sa tröck, herrregud de heter jue tryckte haha, men antar väl kanske att det är slangord för Gävlebor?, elr så misstog jag mej bara haha ^^

Svenskan nice me film - mamma mia.
Psykologi -  trök med genomgång av psykosgrejs, blä med psykosprov på torsdag.
Socialkunskap - Okej lektion om ADHD som elever höll i.


Ne okej vi säger så här fast jag bara vill ta dagen som den kommer, halkkörning på fredag :) O efter det innebär det lov!! JIPPIE! =)


"Only in my dreams can I find what I want, in reality, it is something completely different"


Världens bästa....

Gårdagen var mys med Sabina o Emelie. Kolla lite på idol o spela lite spel :) Helt rärr som vann idol, KEVIN me like xD Att han varit me i melodifestivalen för Malta än sen då? Han vann jue det inte, o vaddå fusk? Ingen har väl sagt att man inte får vara med för att man redan är en stjärna?! Han har jue inte släppt någon skiva så, va är problemet? ^^ Men ska inte klaga Alice är jue också typ en stjärna, duktig iaf :) Hon kommer jue ändå att släppa en skiva(flera?) Så jag tror att det är svårt att agera på rätt sätt när man är så ung o skulle vinna idol elr dylikt. Det skulle nog stiga henne åt huvudet - men som sagt det är min teori, man får tycka som man vill ;)



Pulka o filmmys me Idiiisen tonight :)

Tack gumman för att du finns - mej blir du inte av med så lätt xD <3


Snö - regn, snö - regn, gud hur det håller på!!

Alltså ena stunden snöar det o rätt som det är regnar det, snön hinner bara lägga sig på marken så kommer det jävla regnet o gör så att det blir slaskigt - man kan jue knappt gå nånstanns utan att få en isvak i skon :@ Nää nuu får det allt bli lite kyla så det bara kommer mysig snö :)

Ikväll blire idoltittande me Sabina o Emelie hos Sabina =) Blir väl nån film också antar jag ;) Så härligt med helg nu, men synd bara att glädjen varar sån kort stund eftersom helgen snart är över på ett naffs. Men dock bara fyra dar kvar i skolan sen är det lov :) Är ledig på fredag för har halkkörning då, nice :) Börjar bli lite nervös o förväntansfull inför det nu redan haha xD Men det verkar jue inte vara så svårt så blir säkert skoj som alla säger :D

Ha en trevlig fredagskväll!

Snart äre jul! Myspys!

Puhh var tvungen att gå upp vid sex idag för hade körlektion tio i åtta, men det gick bra iaf :) Började skolan typ tio över nio, psykologi, hade genomgång av grejs o fick sen en film om manodepression, sen var det matte, men jag o julzz lyssnade på julmusik så de blev inte så mycket vettigt gjort den lektionen.. Sen slapp jag religionen efter lunch, skulle bara lämna in ett arbete som jag var klar med så lämnade det före. Så slutade strax innan tolv idag härligt!

Drog till farmor o farfar, så var sys där också, fick lite mat köttbular o makaroner, sen blev det en tripp till stan igen med sys för julklappshandel, hittade lite åt bror o victor iaf :) En bra början iaf..

Efter det gjorde jag lite våfflor åt mej o papi, mums! Sen har jag mest lyssnat på julmusik o bara haft det skönt. Kollade lite på julkalendern för första gången i år, men var tvungen att stänga av skiten, herregud har aldrig sett nå sämre typ :O Julkalendrarna blir bara sämre o sämre hur kan barnen vilja se nå sådant?! Näee det ska vara typ "Mysteriet på greveholm", "Pelle Svanslös" & "Sunes Jul" som en själv växt upp med xD

Ikväll blire till att kolla på Andra Avenyn iaf, brukar aldrig va nå annat bra på torsdagar :P

Sovmorgon imorn härligt, har ingen svenska så börjar typ tio :) Lugn dag imorn tre lektioner, tror att det blir film på två utav dem o så på den tredje är det nån föreläsare som skall komma o snacka om skolor o så, på samhällen skulle vi ta kontakt me nån som skulle kunna föreläsa om nått som rörde kommunen så min grupp fixade dit en politiker som har hand om skolverksamheten.


"keep smiling, keep shining knowing you can allways count on me for sure, that's what friends are for"

Hade omprov i psykologi idag gick väl helt okej, ett G borde jag få iaf :) Kändes som jag hade pluggat lite bättre nu, men det var jättesvårt att få in skiten i skallen på mej :O Kom väl hem från skolan typ halv fem så självklart hade låste på cykeljäveln frusit så det vara bara att hålla huvet högt o vandra hem, så fick pappa hämta cykeln sen.

Gjorde klart religionsarbetet när jag väl var hemma tog en lång tid. Så lyssna jag lite på jullåtar, mys nu känner man feelingen när det snöar ute också ^^ Efter att religionen var klar tog jag mej ett välförtjänt bad, guu va sköönt de va har inte badat på åratal känns det som ^^

O just nu är det Greys Anatomy, efter det blire nog att jag lyssnar på ljudbok; Mias hemlighet, så himla bra o så är det så skönt att lyssna istället för att läsa haha xD

Snart är det bara en vecka kvar i skolan, härligt!

Hade bra pussiss!


Vafan varför funkar det inte?! :S

Jäkla skit grejer, idag har det varken funkat att ringa elr smsa, det måste vara nå fel på kortet :S O inte fick man nån stor hjälp när man ringde till Comviqs kundtjänst heller - han jag pratade med hade jue ingen aning va de kunde va för fel, för det va inget som han såg var fel, han sa bara: "Jag får skicka iväg det så får jag se vad teknikerna säger". Alltså så om de inte bara är nå tillfälligt idag ska jag då gå med telefon i flera dagar, månader utan att kunna ringa o smsa?! Herregud! Hoppas verkligen att det bara är nå tillfälligt idag.... Blir så less man blir så handikappad utan att varken kunna ringa elr smsa :/ O inte nog med det så blev man förolämpad på kuppen, killen i kundservice trodde att SKUTSKÄR låg vid STHLM!!!! Ojoj bra där, så jag fick snällt tala om att näe det ligger utanför GÄVLE! HAHHA!

Aja slut på klagandet xD Idag har det vart en ganska skön dag i skolan, på psykolgin var det mest diskussion om vad som var normalt o vem som var psykiskt sjuk o så :P Sen va de matte, urg. Sen efter lunch hade jag nå religionsseminarie - nå konstigt skit, man spelade någon människa som utövade nån utav de fem världsreligionerna: hinduism, kristendom, judendom, buddhism och islam. Jag skulle föreställa en protestant inom kristendomen - visste knappt vad jag skulle säga allt var så luddigt, menmen de blev säkert bra tillsist xD

Kom väl hem efter halv tre nångång, satte igång med att fundera va jag vill ha i julklapp, tände lite ljus o mös för mej själv i min ensamhet, sen blev det även lite plugg.

Har nyss gjort pannkakor o käkat, är ensam hemma så får fixa mat själv haha xD Ikväll blire träning och sen kommer man hem till ett ödehus, men går nog o sover direkt så ;)

Hade bra i snöslasket mina vänner!

Bara två dagar kvar att stå ut innan helgen ^^

Shooooo fick pina mej upp tidigt imorse för att min pa grupp skulle träffas i skolan vid kvart i nio. Men Julzz o Izz missade bussen så de kom inte förns nio xD Menmen sen kom vi igång me att vara lite duktiga. Sen va de geografi o efter lunch hade vissa seminarier i samhäll så då blev de mst soft för min del o sen avsluta man dagen me matte :P Seeegt! men jag drog lite tidigare skulle ha körlektion, dubbel dessutom ^^ Gick ganska så bra iaf :)

Kom väl hem vid fem typ, pluggade några få tal i matte, men orkade inge mer sen ;) Har nyss käkat. ikväll blire Greys Anatomy =)

Hareee bra!

Bjussar på ett vackert självportträtt av mej, väldigt likt det över ^^



En liten bild för mina "enormt många" läsare xD

Snyggaste brudsen på Hangan i lördags elr vad? ^^
 Alla ser lite hmm jaa? "En bild säger mer än tusen ord" xD


BTW fick ett hedersuppdrag idag. Vi ska få en ny lärare i religion efter jul, så då frågade Louise om jag ville ville sitta me henne och rektorn när de skulle ha en anställningsintervjue med en passande lärare för religionen!! Ojoj varför just jag? Men klart man ställer upp så då kasnke man kan vara med och påverka beslutet haha! Hoppas att man får nå förslag på nå smarta frågor från klassen som man kan ställa den här läraren så man inte bara sitter där som ett tyst fån haha xD


Jävla skitväder!! De ska va SNÖÖÖ inte REGNNNN :/

Har bara haft två lektioner idag skönt :) Geografi o svenska :P Men men långa typ 1,5h var ^^ Efter skolan hade jag körlektion, gick väl ganska så bra lite småfel här och där men sånt som händer xD

Efter det blev det en tur till farmor o farfar, försökte få farmor att hjälpa mej med samhällen - regering, riksdag, kommun o sånt. Sen kom pappa o hämta mej orka inte cykla hem i regnovädret ^^ Åkte en sväng till farfars brorsa lennart o hans fru ann ^^ Väl hemma blev de lite religionsplugg o käk- makaroner o köttfärssås...

Nu fördriver jag bara tiden tills Ugly Betty börjar. Skulle egentligen ha träning, men vilar idag på grund av den jävla ihållande förkylningen som aldrig vill ge sig. Hoppas jag mår bättre på torsdag när vi har "brottar"träning, roligaste på hela veckan när man får pumpa ur sig allt man har o så får man träningsvärk i några dagar efter haha, de är sån träning som är så rolig ^^ Jag undrar varför jag inte börjar på typ brottning eller boxning så man får hålla på me sånna styrkeövningar o så ^^ Boxning skulle vara jävligt skoj, är så skoj att slåss på boxningssäckar. Är så himla skönt att bara slå o få ur sig alla aggressioner som man förvara inom sig, känslan efteråt är så härlig haha xD Försökte övertala pappa att få sätta upp en boxningssäck hemma men de gick inte, så försöker övertala mamma att få göra det där istället xD

Hade gooood!!

'''''''''''''''''''

Herregud va trött man va igår, somnade typ nio tror jag o så vakna man åtta idag, oj sov typ elva timmar! men det behövdes verkligen, de va en plåga att kolla på tv igår, somnade några gånger tror jag xD

Hade en lektion på morronen fem i tio till elva, sen var det håltimme i fyra h :O Frågade min socialkunskapslärare om man inte kunde få jobba hemma för vi ändå höll på med grupparbete o så var halva min grupp borta idag. Men nej det gick inte för sig, då skulle man få frånvaro. Han mena på att det var orättvist åt de andra o de säkert var fler som ville göra som mej o att han skulle ha sagt det förra gången isånt fall så att det skulle vara lika för alla :S Han är inte som min religionslärare som hela tiden säger om nått är orättvist: "Livet är orättvist". Ja det är det fan, kunde inte han se de så nån gång också!

Så de blev en tripp hem med nylens till dem, käkade korv o pasta som alltid när jag äter där haha xD De hjälpte mej lite att fatta det psykonynamiska perspektivet och beteendeperspektivet som jag ska ha omprov på nästa vecka :( Skit grejer!

Fick sluta typ halv fyra idag så var väl hemma typ kvart över fyra nångång. Var duktig o slängde in en tvättmaskin, så blev de lite plugg på psykologin, käk o så..

Ikväll blire Beverly Hills elr 90210 som de bara heter nu ;)

Hade great!

RSS 2.0