Kyla o regn isch!

Igår blev det lite snabbt plugg med att renskriva klart religionsarbetet, så kolla jag på reprisen av andra avenyn o på one tree hill :D Gjorde det istället för att plugga mera :P Sen på kvällen blev det träning o idol :) Alice från Hedesunda vilken talang, hon äger ut alla tjejer :) Rätt som åkte ut tycker jag :) Blir killarnas tur idag då..

Idag har det vart en soft dag, f*n alla dagar är det nästan nu ;P Hade ett snabbt PA möte på morron med min grupp o våra pa handledare, gick väl så där inte så mycket sagt. Det blir nog att våran grupp delar upp sig i två, för svårt att få ihop nått. Hoppas att det blir bra tillslut som det känns nu HATAR jag verkligen pa:n :S Det är det som jag nu inte vill gå i skolan för, jämfört med allt annat är det en stor utmaning, men sådana behövs ibland men det går jue så pissigt!

Så har jag haft geografi, vi planerade bara nästkommande vad vi ska arbeta med, till lunch blev det pannkakor alltså helt otroligt jag tröck i mej sju pannkakor, SJU!!! Shiet det brukar jag aldrig orka äta, men sen blev man jue apamätt också :P På svenskan skulle vi bara jobba med våra arbeten så åkte hem, Kom väl hem vid drygt halv två så hälsade på sister :) Blev plugg där lite socialkunskapsfrågor o svenska.. Stannade där till typ fem, drog till preem o hämta mitt paket med kläder från hm, åkte hem o provade kläderna, de satt väl ganska bra, blev dock lite missnöjd med en skjorta tyckte att den såg ut som en nattskjorta så får se om jag skickar tillbaka den or not.. Har även hunnit med att plugga lite matte eller aja nått tal iaf tänkte sätta mej o göra lite mer snart har prov på torsdag :P

Ikväll blire idol o så får jag väl kolla på andra avenyn på internet eller nått om datorn pallar det, eftersom det går samtidigt som idol :P

Hade bra..

Dödmåndag!

Är jätte trött efter helgen :O Kom hit till kvart i nio för pa men hälften av våran grupp har inte kommit än :S Åhhh då hade jag kunnat sove längre!!! Ajaja lär komma igång med skiten nu!

Idag blire en softis dag, har bara ja pa men nu vette f*n om vi kommer göra nå vettigt, sen börjar svenskan fem i tio o så som som sista lektion har vi psykologi, så slutar tjugo i två, yes! har ingen socialkunskap :D

Hörs...

Vill inte ha slut på helgen!!!

Tålamod, Malin tålamod! Men hur f*n ska det gå till när den här datorn är så j*vla seg?! O dessutom blire inte bättre av att man inte är på sitt bästa humör precis! :S

Jahhapp igår var man duktig först blev det en kortis prommis själv och en tripp till systeryster o hennes boy o hans kids ;) Sen lite senare blev det en till promenad nu ganska mycket längre med Marsan ;) Kände mej riktigt hurtig faktiskt ;)

Men vad hjälper det när det ändå blev onyttigt på kvällen av all dricka ;) Blev förfest i Tierp först då, fast det var inte så många där så vi skutskär-älvkarleby bor satt i köket o hade det roligt medans tierpsfolket satt i tv-rummet, herregud va osociala dem var, det var typ bara en två stycken av dem som äns hälsade på oss :O Nå väl det blev en lyckad kväll, åkte med upptåget till Gävle o drog till Hangloose :) Mycket,mycket folk! Har inte haft så roligt på länge nu o oj va man hade ont i fötterna sen när man skulle sova efter allt dansande xD

Gick upp typ halv nio idag så sov inte så länge skulle ha match. Var jäkligt seg må jag säga ;P Fast tempot i matchen var ändå inte det bästa så funkade även fast jag inte var i min bästa form. Inte så mycket att säga om matchen, förutom att domarn sög för den mesta tiden o man får tydligen krama varandra på planen i fotboll! ja enligt den här domarn så, det var en j*vel som hela tiden höll i en o spelade på fult,fult! Blir så irreterad sånt hör inte hemma på en fotbollsplan o det värsta var att hon var typ 40! :O Herregud ja menar en vuxen människa borde vä kunna handla bättre! Fast tydligen inte om man är hon! Matchen slutade 1-1. Inte så mycket mer att säga.

Ska försöka renskriva klart mitt religionsarbete nu, det är väl det jag hinner med att plugga idag för ska på pizzakväll med laget :) Pizza tycker jag inte om så mycket, hoppas att det finns nå annat gott att äta :)

Ha en fortsatt trevlig söndag! :)

Nytt utseende ^^

Så det tog sin lilla tid med att fixa bloggen, först råkade jag ta bort allt jag ändrade så fick sitta o knåpa ihp det igen, men det blev bra tillslut :) Nu är jag nöjd att jag gjorde allt själv ;) hihi

Ska fixa mej lite nu o ta en prommis..

Bye!


Lördaglördag ^^

Shooo :)

Vaknade vid tio idag, hade ställt klockan då för vill inte sova bort hela dan ;P Drömde nån konstig dröm så tog ett tag innan jag fattade att det var alarmet på mobilen o inte att det var mobilen som ringde i drömmen xD

Igår blev det lite tv-tittande: Doobiddoo, Extra,Extra och singingbee ;P Hur kan man ställa upp i singinbee om man är så kass på att sjunga?! Iof så måste man jue bara klara av texterna men ofta man vill skämma ut sig så mycket? Fast folk kanske bara det tycker är kul, det finns jue trots allt mycket värre som söker till idol ;) Men iaf lite känsla bör man jue ha tycker jag ;) Det fanns en som var med igår som hade hyffsad sångröst iaf men hon åkte ur :O Men som sagt hon klarade inte texten!

Har nyss käkat lite frukost o gör just nu ingenting, tänkte prova mej på att göra om min blogg lite med bilder o så men vette f*n om jag kan även fast Juliet visade hur man gjorde :)

Idag blir det nog en långpromenad måste ut o röra på mej lite, inte för att jag inte gör det varje dag då ;) Tierp tonight då, krångligt att ta sig dit bara för det går inga bussar så får ta upptåget men det är jus nästan smidigare :)

Seya!

Trött o grinig kan det bli sämre?!

Bläää blev sur tidigare när jag stannade kvar i skolan för att vänta på att pappsen skulle komma in så jag kunde hjälpa han att hitta nån jacka, men han åkte inte hem från jobbet när han sa så fick vänta o vänta :O Hatar o vänta! Sen Kom han o inte fanns det nån jacka o jag ville ha nån ny kjol eller klänning men näee det fann inte heller :S Tacka vet jag att beställa från internet!

Blev bara tröttare o grinigare, blev på ett jättedåligt humör. Kom sen hem o drog till mamma, väl där började hennes man gnälla på engång om telefonen :O Det gjorde mej bara ännu grinigare. F*n måste han alltid göra mej sur?! Blir så irreterad, men han är oftast trevlig, men de gånger han börjar gnälla så funkar inte han o jag tillsammans!

Blir en lugn kväll idag ska kolla lite på sing-along tror jag sen visar det sig vad det blir på tv, kanske kommer det nån bra film? :D Får försöka hålla mej undan så jag slipper vara fejktrevlig!

Imorn blire krogen, förhoppningsvis hangan(hangloose) :D Förfest i Tierp :P TIERP! av alla ställen! xD men aja det ska säkert gå bra!

Hade bra, byebye! 

Morning!!

Hejhej!

Har nyss haft svenska började halv nio :O Är trött som f*n, ska snart ha religion, har så enormt tråkigt. På svenskan skulle vi jobba med våra arbeten, men Juliet o Jag orkade inte så läste några dikter om futurismen o surreialismen eller aja snarare sjöng dem inte alltför vackert ;) Satt mest o fulade oss.

Sen har vi äntligen lunch tror att det var nå med kyckling idag :) Sen har vi samhäll o som sista lektion internationella relationer med Louise! :D Bäst lärarn! (aja sorry Julia blev lite smörigt igen xD)

Slutar tjugo över två idag blir nog en sväng på stan efter det har lovat papi att hjälpa han hitta nån snygg jacka. Men antar att man får vänta på han nån timme innan han kommer :)

Hade!


Skolan

Hejhej!

Sitter i skolan mittemellan nylen twinsen ;) Väntar på att våran religionslektion ska börja :)

Igår blev det fotboll med papi, Gefle-Gais :) Tråkigt match o hur F*n kunde GIF bränna straffen fyfy!

Började tio över nio idag men kom typ tio minuter för sent missade bussen haha :P Hade psykolgi, sen matte o sen blev det lite lunch fiskpanetter potatis o nån sås inte så gott men det slank ner ;)

Ojoj lär kila nu lektionen börjar :P

Hörs!

Ledig today :D

Heeej!

Vaknade halv tio idag p.g.a att nån jäkla försäljare ringde o sökte pappa, bläää!! Menmen tänkte ändå gå upp runt den tiden så det var bara o pallra sig upp då. Har studiedag idag så är ledig!!! YES! :) Men måste plugga lite idag o så ska jag väl hinna med o träffa idiisen en sväng också :) Måste nog ta en promenad i det härliga vädret också, måste passa på att vara ute medans det är skönt ute, snart kanske den hemska kylan kommer igen :/

Ska väl dra igång med pluggandet alldeles strax men först tänkte jag kika lite i tidningen o se om ngt nytt hänt i världen..

Hörs!

Sol o härligt väder, sluta tidigt - kan det bli bättre?? :)

Hejhej!!

Har för ett litet tag sen kommit hem från skolan, blev en kort dag idag. Hade pa på morron, geografi sen en och en halv timme typ, efter det blev det gott med lite mat, tortillas :) Yee, smaskens! Sen var det svenska men eftersom vi jobbar med egna arbeten så kunde man lika gärna åka hem o göra det, så ska alldeles strax dra igång med futurismen xD

Idag i skolan hände det väl inge speciellt i think, va väl som vanligt :) Elr aja min geografi lärare började dansa när några spelade musik på mobilen, hahaa vilken stjärna ;) Jag tycker faktiskt att han är en härlig o bra lärare trots att många tycker att han är överdriven ;) Hellre en rolig lärare som man kan skämta med än en tråkigt sak som man inte kan skämta med ;)

Träning ikväll då, hoppas jag hinner hem till idol :)

Måste plugga nu, bye hade!

Första dan på veckan...

Hejhopp!

Idag började man fem i tio med svenska, då utvärderade vi först hur vi hade arbetat med realismen o naturalismen, sen fick vi en ny uppgift: vi skulle skriva nån form av arbete om modernismen med olika inriktningar, pelle våran lärare valde ut vad han trodde skulle passa oss bra, o vad fick jag om inte futurismen, så jaha jag ser tydligen ut som en framtidstänkare ;) Haha lite komiskt eftersom jag inte alls vågar tänka på framtiden ;) Menmen det blir säkert roligt :)

Så hade vi studd o diskutera lite grejs, sen va det psykolgi så började vi även där med nå nytt om typ freuds psykodynamiska teorier elr nått, som sista lektion var det socialkunskap. Där skulle vi typ bara fortsätta svara på nå frågor som vi sedan ska ha seminarier på, men vi var tvångt tvungna att stanna i skolan med ingen arbetsro o jobba med dem, men ska inte klaga vi fick sluta fyra istället för tjugo i fem :)

Så var väl hemma vid fem snåret, blev lite tv-tittande av gårdagens avsnitt av Andra avenyn och One tree hill :D

Pluggade även lite religion med mitt arbete om dödshjälp, har nog inte så jätte mycket mer kvar att skriva, bara lite renskrivning o så är det nå mer jag ska få ner :)

Har nyss käkat lite vaniljglass med jordgubbssylt, mums ^^

Ska väl sitta här ett tag o sega lite nu, finns inge bra på tv o nå annat orkar jag inte med ;P

Börjar halv nio imorn med pa, så inge sovmorgon :/ Men aja ganska lugn dag för förutom det har vi bara geografi, ska göra klart kartan o svenska blire jobb med futurismen... Slutar antigen tio i två eller typ tre beroende på om vi har pa då eller inte xD

Bye!

Kväll...

Hejhopp!

Har typ nyss eller ja för drygt en timme sen kom jag hem från bion, Arn - Riket vid vägens slut :) Tyckte f*n att den var bättre än ettan ;) Så himla sorglig xD

Ska väl sova snart antar jag, kanske läser min svenskabok men det vet man jue hur det brukar bli med den saken! ^^

Skolan imorn då, går läänge imorn till typ halv fem :/ ajja fast jag tror att min grupp struntar i PA:n så börjar fem i tio, så då blire skönt med lite sovmorgon :)

väntar,väntar................................................................................................................................................................................................


.....................................................................väntar fortfarande...................................................................................................................


Hade bra, sov gott!

Dan innan ytterligare en ny vecka ^^

Hej

Igår kolla jag på svensson, svensson o på nån bra film me syrran, minns ej va den hette men det var nån dansfilm med Antonio Banderas ;) Jag säger bara Gustav Svensson vilken härlig människa haha xD

Har haft match idag mot Brynäs, vann med nöd o näppe med 1-0, pust. Vi var inte så jättekassa som mina tränare tyckte, jag tyckte att det fungerade bra :) Men som vanligt sätter vi inte våra målchanser :O Är lite mör o sliten nu hehe :P Har även tagit en prommis me Marsan, måste ta tag i pluggandet nu :)

Ikväll blire bio med papi, systeryster o kanske her boy ;) Arn ska vi se, jaja lite sen ut o se den nu men bättre sent än aldrig :P

Skola imorn igen då, usch, helgerna går alldeles för fort, men skönt för även veckorna går jue fort ;) Nästan för fort :P

Bye, hade bra alla!

Hur segt kan det gå?!

Pappapappa snälla köp en ny dator nu!! Orkar inte med den här segodatorn längre, hakar jue upp sig var tredje sekund(aja överdrivet, men seg är den iaf). Snart slår jag den sönder o samman :S Grr....

Har tagit en välbehövd prommis med systeryster för ett tag sen, sen blev det fika, men kunde väl käka favvo kakisarna efter att ha motionerat lite ;) (Som om det vart ett problem förut? xD) Har kollat lite på Liverpool matchen, men så tråkigt när det inte blir nå mål :P

Blir nog lite chill hos sister tonight :)

Bye, tänk på att det är en annan dag imorn också så ta det lugnt ute i vilda natten ;)

Härligt med lördag :)

Hallåå!

Vaknade idag typ kvart över tio, käkade lite frukost o kolla på tv, sen ändrade jag lite i min hm beställning :P Har typ nyss hjälpt papi med att hålla i brädor när han spikat upp dem :P Blir alltid bra när jag är med o hjälper till haha ;)

Idag blir det väl mest en lugn dag, måste städa mitt rum o hinna med lite plugg tror jag eller så pluggar jag imorn :P En lördag känns inte så frestande att plugga på ^^ Måste även hinna med o se Liverpool - Stoke xD

Ska kanske till syrran en stund ikväll o hade skönt om inge annat dyker upp, ska ta det lugnt iaf har match imorn :)

Ha en riktigt skön lördag, bye!

Äntligen helg!! =D

Halllåå!

Ja som sagt idag var det en lite seg fast ändå hyfsat skön dag :P På religionen blev det vilda diskussioner om olika religioner, folk blev till och med osams tror jag för de hade olika åsikter, sånt kan vara intressant men till viss mån, inte när det går överstyr som det gjorde för min klass idag. Efter lunch var det samhäll, skulle kolla upp nå grejs om FRA-lagen o sista lektionen var internationella realtioner med favvolärarn Lousie :) Hon babblade på lite som vanligt o så blev det nån film om nordkorea, usch va hemskt det var att se o höra om bl.a. de undernärda barnen o allt :'( Slutade tjugo över två, skönt tänkte jag att komma hem tidigt för engångs skull på fredagar (brukar annars ha träning då), men nej det gjorde jag inte idag heller papi skulle till ica maxi o då ville jag me så gick på stan medans jag vänta att han skulle komma o hämta mej, köpte en mössa o en t-shirt på hm =) Hihi..

Kom väl hem från ica maxi vid typ sex, gjorde iordning lite tortillas med pappa o slängde i mej dem, har lite brottom ska dra iväg till bussen snart för ska åka till sandra o hade mysigt o kolla på film :)

Byebye!!


Morning ^^

Hallåå!!

Har nyss haft svenskaprov, sitter o väntar på sega folket som kanske är lite mer seriösa än mej o skriver på provet lite längre, men jag orkade inte sitta längre hade ändå inget mer att skriva ;) Har religion typ femtio över tio nånting.

Vill ha maat är hungrig, men såg att det var fiskgratäng idag hoppas att det är någorlunda gott iaf xD Ska väl klara av religionen hungrig ^^

Hörs sen!


Dagen innan sve-prov!

Hej!!

Idag började jag min dag med att läsa fel i busslistan, trodde att bussen skulle gå fem över tio men det var fem i!! Så skulle jag då ta 10.25 bussen men inte nog med det så var den tio minuter försenad, ojoj UL, hur kan en buss vara försenad när man står vid hållplatsen efter avgångsplatsen?! Förstår mej inte på dessa bussar!

Så kom försent en kvart till matten men det gjorde inte så mycket hade nån genomgång o jag förstod det typ på engång så xD Sen hade vi lunch nå j*kla kebabgrejs, var nå kebabkött blandat me potatis o nå krydda gott var det iaf inte. Efter lunch blev det en en timme o tjugo minuters religionslektion, kollade på nån film om kristendomen, helt boooring! Sen var vi tvungen att jobba lite med PA:t, tror väl att det blir bra när vi väl kommit igång. Blev mycket skratt o högljuda diskussioner tror att bibliotekarien blev lite irreterad på oss för vi var så högljuda ;) Men i slutet på dan är man inte i sin bästa form precis, man kan jue säga att man är lagom övertrött då o då kommer den mest dryga sidan fram ;)

Efter skolan blev det lite snabbt plugg med svenskan, f*n jag har inte gnistan för att plugga längre, hoppas den kommer tillbaka snart. Hoppas att det går bra på svenska provet imorn iaf :) Blev lite pannkakor med glass o jordgubbssylt till middag, jummie :D

Idag har jag även hunnit med att beställa lite kläder från hm :) Blev nå t-shirts, nån skjorta o tröja typ :P

Jahhapp såg att hon är över åtta nu så måste kila o kolla på idol xD

Bye!

^^

Hejhopp!

Imorse var jag så seg så höll på att stressa ihjäl mej för att hinna på bussen, han typ precis på den ;) I skolan var det väl inte så himla ansträngande, fixade med kartan på geografin, på samhällen blev det inge vettigt Cecilia snackade bara lite om FRA-lagen, sen som sista lektion var det matte. Jag tycker faktiskt att det är ganska roligt nu, men det kan bero på att det är ett lätt avsnitt så då rullar det bara på o dessutom så har vi en sån himla bra lärare, Jimmy :) Hihi..

Efter skolan träffade jag turligtvis på Amanda utanför så fick henne med mej att ta en prommis från borgis till ansans uppe vid polhem, så nu är det fixat med körlektioner o teorilektioner, det var allt på tiden, alla mina kompisar får typ körkort nu =) Alla utom jag hehe, menmen ingen brådska. Bara jag fixat körkortet innan studenten så är jag nöjd ;P

När jag kom hem så fick man en inte så jätte trevlig telefonräkning på nästan 500kr :O, men mycket av det är från när jag var i Grekland o då blir det jue ganska dyrt :P Käkade rostismackor o väntade på att pappa skulle komma hem så jag kunde hjälpa han att ställa upp båten på bockar :P Gjorde det så kom även min syrra o hennes kille Victor o hjälpte till så fick träffa dem lite också :D Så man fick fula sig o dryga sig lite mera än vanligtvis ;) Förresten var även lite duktig o hann med att plugga lite svenska, helt otroligt men imorn måste jag va jätte skärpt med det för det är svenskaprov på fredag!, ump nu blev jag stresssii!!

Ska ta en snabbdusch nu innan idol det får man inte missa ;P O sen klockan nio är det säsongsstart av EFTERLYST!!! YEY! Fast konstigt det brukar vara på torsdagar menmen det spelar ingen roll ;)

Hejsvejs!

---------

Hej!

Kom väl hem från skolan typ strax innan tre, kollade lite på tv o så hade självklart den nya hm katalogen kommit o såklart hittade man en massa som man ville ha :) Just nu när man tänkte spara cashen lite, men lite nytt i garderoben behövs nog, så får bli att beställa lite soon xD

Ska snart åka o träna, blir nog övningskörning dit, får hoppas att det går bättre idag ;) Ska nog hinna med en sväng till körskolan också, den efterlängtade debuten där haha xD

Jag har blivit en liten latis på senaste tiden o inte orkat plugga, men imorn måste jag verkligen ta tag i det...!

Bye, hörs, hade great!

....

Hejhopp!

Började dagen med att komma försent tio minuter till studden, men det är bussens fel ;) Det enda vi skulle göra på studden var att skriva ut frånvarorapporten från datorn men det funkade inte, samma för många andra klassisar också.

Väntar på att geografin skall börja, hör Julia smattra på tangentbordet bredvid mej som också just nu skriver blogg mohaha xD

Idag blir det en skön dag endast geografi, svenska o PA! Jihooo.. Skönt för på geografin gör vi bara nån karta över GÄVLE, på svenskan ska vi diskutera skiten som vi läste igår o PA:n ska vi komma igång med. För er som inte vet så kan jag berätta att PA är ett projektarbete som vi kommer hålla på med i nästan hela trean, vi funderar på att göra ett stort arbete om .... som vi sedan nog prenseterar inför klassen elr nått, blir säkert bra tillslut :)

Hörs!

.......

Hallåå!!

Var så himla skönt att typ bara ha en lektion idag(svenska), kom dit så fick man bara nå häfte man skulle göra, blev en onödig tripp till skolan var kanske där i 45min bara :P Men så himla skönt. Skulle boka tid för att slinga håret men det var så låångt tills det fanns en tid så struntade i det så får se hur de blir ;) Hann med en liten sväng hem till farmor o farfar så blev man bjuden på precis nybakta bullar, jag säger bara mumss!!! Min farmor gör f*n de godaste bullarna som finns xD Sen blev det lite plugg när man kom hem. Sedan träning, blev lite övningskörning dit men det gick inte som det brukar ;) Man är lite seg med att börja på körskola men imorn ska jag f*n pallra mej dit o skriva in mej, det är på tiden det xD

Efter träningen blev det lite mat isterband o nån potatisstuvning som pappa provade på för första gången, faktiskt så var det jätte gott! :) Fast oftast så är den mat som pappa gör god, untantag om det är nått som jag inte gillar då...

Ska nog läsa en bra bok snart, sov så gott!!
Bye,bye!

-^^-

Hejhopp again!

Just nu lyssnar jag på lite musik, för tillfället  Lady Gaga - Just dance, en jättebra låt :)
Har tittat lite på första säsongen av O.C idag, en av de bästa serierna nånsin, sen så har jag även kollat på one tree hill o käkat jordnötsringar, mums, o jag säger bara hur kan man grina så mycket över en serie?! Det är nått jag typ ALLTID gör, är så känslig av mej, hmm sorgligt ;)

Gjorde nån typ av  test o så här blev resultatet:

Sätt din playlist på blandat och tryck på next efter varje besvarad fråga! (roligt att se hur svaren blir xD)


1. Hur mår du?

Take my body close


2. Kommer du komma långt i livet?

Put your arms around me


3. Hur är skolan för dig?

Pocketfull of sunshine


4. Vilken är ditt livs themesång?

Piece of your heart


5. Vilken är din livs historia?

Live high


6. Hur ser din framtid ut?

Butterfly


7. Hur blir din morgondag?

Love you lately


8. Vad är det bästa med dina vänner?

Not givin up


9. Vilken sång beskriver dig mest?

Super trouper


10. Hur ser ditt liv ut just nu?

Coyotes


11. Vilken låt kommer att spelas på din begravning?

My so called life


12. Hur var du som barn?

Det är hon


13. Vem kommer du gifta dig med?

Love like this


14. Hur ser världen mot dig?

Whole world around


15. Vad tycker dina vänner om dig?

Freckles


16. Brukar folk i hemlighet fantisera om dig?

I'm yours


17. Kommer du någonsin få barn?

Mamma mia


18. Vilken låt beskriver den du är attraherad av?

Love for a child


19. Hur blir du igenkänd av folk?

Closer


20. Vilken är din livsfilosofi?

Am I still the one?


21. Vad tycker dina föräldrar om dig?

Make it mine


22. Tycker andra att du är attraktiv?

If it kills me


23. Vad kommer du säga när du gör slut med någon?

Tears in heaven


24. Hur ser du på sex?

Lucky

Ska nog sova tidigt ikväll är jättetrött :P Men det vet man jue hur det brukar bli med det, fast jämför man med andra så lägger jag nog mej mycket tidigare än de flesta ;) Är lite mer av en morronmänniska än en kvällsmänniska nuförtiden ;)

Oj nu kom ännu en till bra låt: Star Pilots - In the heat of the night xD

Bye!


Deppsöndag..


Igår var det då fest för ida, men enligt min åsikt så var det väl en av de sämre festerna man varit på, men det kanske berodde på att jag var nykter, fast det tror jag inte. Var helt enkelt inte roligt ;) Det blev en glass på donken för mej, marsan o ninpo innan hemfärd när de andra drog på krogen :P

Match Strömsbro IF - IFK Gävle
                  ( 1             -         0)
Jag säger bara HILLER nya målsprutan ;)

Måste egentligen plugga idag eftersom jag inte gjorde det igår men vette f*n om jag orkar ;P Har bara en lektion imorn så slutar elva så får väl ta mej tid o plugga då istället!

Resten av dagen ska jag bara sega o ta det lugnt, sen får man inte missa one three hill ikväll ;)

Förresten fattar inte varför inte mina bilder funkar, får väl fråga nån utav nylenarna elr nån om de fattar xD

Hörs!

Trök väder!

Usch o fy vilket tråkigt väder, jätte kallt o mörkt :/ Nu är verkligen all sommarvärme borta :/ Ska väl försöka ta en liten prommis iaf trots att jag inte har nån lust i detta trök väder :S Sitter här för mej själv o har det jätte boooring. Ajaa ikväll blire lite fest för Agda ;) Fast måste bli en lugn kväll för moi, har match imorn :P

Ska ta den där prommisen nu med Marsan ;) Sen får det bli lite plugg!

Nåja skriver kanske lite mer sen när jag har mer inspiration för skrivandet xD

Ha en trevlig dag!

Övertrött = Crazy


Så himla trött o så en seg dag!

Idag har man vart lite sliten efter gårdagens dansande på slick ;) Började dagen med gruppdiskussion på svenskan, därefter religion. Sen hade vi hål i några timmar så då följde jag me jullis hem till henne i Valbo, blev lite spagetti o korv käkande. Fettade i oss massor med naturgodis för att orka med dagens sista lektion, internationella relationer med världens bästa lärare :) Efter skolan skulle det bli lite plugg med nylenarna, men vi var för trötta så satt mest o fula oss. Sen på kvällen hade jag träning, trött som man var blev det mest flum där me!

Hemma nu o tjockar i mig lite vit toblerone, mums! :) Blir tidigt i säng ikväll är så j*vla trött!

Måste bara nämna en dialog mellan mig och iza om en bild:
Iza - Malin det här kanske är känsligt, men har HON cancer?
Jag - Men det är jue min BRORSA med rakad skalle! Hur kunde du tro att det var en tjej?!
Iza - Men Malin jag kollade bara lite snabbt!

Alltså herregud att inte se skillnad på en kille o en tjej ;P Hihi aja iza förstår dig, ibland kollar man bara lite snabbt ;)

Goo natt!


Torsdag!

Har nyss haft redovisning om syskongrejset gick ganska bra faktiskt, var bara att läsa innantill mohaha xD Väntar på att matten ska börja som börjar typ tio i elva. Julia sitter bredvid mej och är exalterad över sidan tjuvlyssnat.se (jag har dock aldrig vart in på den sidan) Ikväll blire krogen med världens bästa! Grattis Ida hela 18år :D


Hade great!


Onsdag..

Sitter i skolan med iza, har nyss haft samhällsseminarie gick väl ganska bra. Vi sitter här o trökar lite innan matten. Efter skolan blir det födelsedagsfirande :P Viktor syrrans kille fyller år grattis :)  Min mormor skulle även hon fylla år idag om hon levde :( Imorn blir idahoo 18!!!! Då blire krogen ska du se xD

Iza dryg som vanligt, att man äns orkar stå ut med henne ^^ Andra nyllet har samhällsseminarie nu så får klara mej själv me iza ;) (jobbigt) 

Hade great!!


Ny bloggerska ;)

Jahapp nu så har man skapat en liten blogg då, får se hur länge man pallar ;) Slutade skolan vid typ ett idag så har hunnit med att plugga lite. Träningen blev inställt vilket jag fick mer tid över till plugg o datanördande. Var så duktig och skrev ihop min psykologi redovisning. Om hur det är att vara yngst i en trebarnsfamilj, ganska facinerande egentligen hur olika man blir beronede på vilken plats i syskonskaran man har.

Jaha som yngst uppfattas man som det lilla och gulliga barnet, man är oftast charmig, rolig och underhållande. Och visst det stämmer nog in på mig till viss del ;) Man är alltid ute efter rättvisa och mycket uppmärksamhet. Det finns så många teorier om hur man är beroende på vart man är i syskonskaran. En sak som var lite läskig var att den yngsta är den som oftast hamnar i bråk och håller på med extrema sporter, men det jag vill komma fram till är att det även gällde alkohol, hasch och ecstasy :O Bara för att vi är dem som vill utmana ödet mest typ :I Bara man får det lite farligt och spännande. Creepy!? Jag minns även att jag läste någonstanns att det oftast var det yngsta barnet i familjen som utbildade sig till journalist!, en av de få saker som jag funderat på :)


Jaja nog om det ska duscha nu och kanske ta sig tid och läsa svenska boken :P


Hade great! // MALIN


RSS 2.0