Happy Halloween ^^

Jobbade natt natten som var 00-03.40, mycket folk, men nu natten som kommer, kommer väl bli rena rama mardrömsnatten, jobb 20-03.30 huaa. Känns lite tråkigt att jobba när man vet att alla andra har så jävla roligt men aja bara att bita ihop, pengar är alltid bra att ha :) Kommer bli nykter nu när man jobbar haha, framför allt om de blir mycket helgnätter, men vad gör de? Kanske bra för mej som annars varit i gång typ varje helg de senaste åren xD Folk vill ha helg men jag vill ha vardag, undra vad de beror på? ;) Men lite skoj är de jue också, så inte helt fel är de.

Gick inte upp förns tjugo i ett idag, efter att ha kommit hem tio över fyra så inte så konstigt :P Helt öde när man kör hem på natten, men lite mysigt samtidigt. Idag ska jag bara slappa o kolla på tv, tills dess att de är dags att ta sig in till city.

Ha en så jäkla bra Halloween utekväll, festa lite åt mej o skänk en tanke till alla som får jobba denna härliga kväll/natt ;D

Tjarråå


Vågar du??


Dags igen...

Kanske att jag ska börja blogga lite igen, men inte varje dag som förut, de blir ganska långrandigt i längden. Gårdagens inlägg om PT blev en succé, funderar på att skriva lite ibland om personer som betyder något extra, det gör både mej glad o den som berörs av det :)

Idag har jag vart med farmor till kyrkogården satt lite ljung, la dit lite grenar av gran o tände ett ljus, finfint ska det va på gravarna när de blir (Halloween som de flesta skulle säga), men jag säger Allahelgona helgen, för det är nu vi ska fira alla helgon, inte sätta skräck i samhället. Men de kom jue de också så halloween har blivit mer av en tradition i den svenska vardagen. Jag tycker det är helt okej med alla halloweenutstyrslar o så, roligt, men ibland är de rätt drygt när små "snorungar" kommer o tigger, blir de inge godis nä då kan man oftast räkna med ägg på huset elr annat snusk de kletar på, fast de finns jue förstås små söta ungar som kommer o inte alls busar ;) Menmen man har jue själv vart liten en gång i tiden o sprungit runt till hus o skrikit "bus eller godis", o en del bus blev de nog allt, men de är väl sånt man tycker är roligt i den åldern xD Ojoj så jag svamlar på från kyrkogård till halloween, knäppis.

Efter krygogården blev de "city", blev fika på waynes, mums älskar deras varma choklad med marsmallowsfluff :) Blev lite shopping, farmor hitatde nån söt marinblåblus som hon köpte, så blev en skjorta till mej också, mena kan inte alltid komma hem tomhänt ;P Tack snälla farmor! (Den senaste tiden har man blivit rejält bortskämd, men va ska man göra då när man inte fått nån egen inkomst sen sista juni?) Hoppas få pengar imorn från arbetsförmedlingen "jobbgarantin", men de är nog inte säkert man vet jue hur seg de är med allt, af är en flopp helt enkelt.

Nu ska jag ta reda på lite kläder, sen laga pannkakor, tror jag ska göra med äpplen o kanel i, har börjat tröttna på bara pannkakor. Ikväll träning sen hem till ödehuset o kolla tv, skönt ibland o bara va ensam :)

Hade så bra!

PT jag hoppas du får nå att skratta åt nu ;)


Handboll finns de nån bättre sport?? Nej, skulle inte tro det, fotboll kan va kul men verkligen inte på samma sätt som handboll :)

Älskade grannfanskapet PT här får du ett ;D

Jaha eftersom mitt bloggande har saknats nå enormt kommer nu ett efterlängtat inlägg. Härligt nu är man inte helt pank o arbetslös längre iaf, har fått jobb på Subway, elr provanställning så får se om de vill ha kvar mej sen, men mena vilka vill inte ha mej egentligen?! HAHA xD

Jag ska nu berätta om en speciel person som jag känt nästan hela livet, inte vet jag vilken ålder vi träffades vid men små va vi eftersom vi bott grannar hela livet! Ni nära vet jue natruligtvis redan nu vem jag pratar om, lilla Sandra Abrahamsson, elr för närvarande "grannfanskapet PT" ;D Hon är något man antingen älskar elr hatar! De finns jue många bra sidor med denna tös, men visst kan hon väl va lite dryg ibland men så är väl varje människa? Hennes skratt gör en alltid glad, (ibland kanske man skrattar åt hennes skratt, så kan de va), men oftast skrattar man med henne, man har alltid roligt med denna människa. En människa gjord av stål men innerst inne finns sårbarheten och omtänksamheten.

När man från första början träffar henne får man nog antagligen känslan av att "gud vilken härlig människa så himla lättsam", men vissa kanske även också får känslan av lite hyperaktiv. Men de är sånt man får leva med att den här människan alltid är i farten, men de är inget som stör mej, de är bra att vara så. Jag tror att många inser ganska fort att människan har ett hjärta av guld, hon är som sagt väldigt omtänksam och tar väl hand om sina vänner. Hon säger nästan alltid vad hon tycker och känner, blir hon orättvist behandlad säger hon genast i från, ingen får kasta skit på den vackra människa, min lilla PT ;) Oftast trevlig och hejjar på alla, en genomgo och snäll tjej.

Hur vare då när vi som små flickspolingar sprang runt o lekte på härliga Lindgatan. Minns väl de hon gjorde utomhus(även när de va vinter) som kanske "normala människor gör inne, men hon är jue hon, är sig själv helt enkelt. Hon hade väl sina tokigheter precis som jag, jag mena äta frysta bullar mitt i vintern är väl inte normalt? ;)

Exprimentera var något vi gjorde ofta kanske att de va jag som fick henne till det men de va väldigt aktuellt under vår barndom. Shampoo, tvål, ögonskugga - allt konstigt vi kunde hitta användes flitigt i våra expriment. På vintern va de pulka, snöänglar, snötunnlar allt som tänkas kan göras i snön va aktuellt. Hemmagjord glass var också högt upp på listan som vi brukade göra, sen så minns jag även att hon tvingade mej till att bli sminkad så skulle hon alltid fixa med ens hår. Visst va de väl inte så farligt men jag på den tiden var inte så förtjust i smink o skit då xD Burken lektes flitigt. Hennes två år yngre syster Sofie brukade ofta vara med och även F.D grannen Adam.

Jag glömmer än idag inte godiset som PT och hennes syster fick, grejen var bara att de kanske var ett år gammalt haha men det fick de inte veta förns långt efteråt. De märkte ingenting och tyckte att de va jättegott godis.

Har även spelat fotboll och handboll en större del av livet med denna tös, mestadels handboll, så ett liv utan henne hade vart bra konstigt.

I de äldre åren har vi vart ifrån varandra men sen insett att vi behöver varandra och hittat vägen tillbaka igen. Nu blire långa promenader, handbollsträningar, fester, krogen, te-stunder sånt som nyblivna "vuxna" gör ;)

Men visst har vi haft våra bråk liten som stor, de är jue normalt annars funkar inte en äkta vänskap. Tycker att hennes vänskap är väldigt äkta. En som man alltid kan lita på, en som alltid ställer upp i vårt och torrt det är Sandra Abrahamsson det! Tack grannfanskapet för att jag får ha dej i mitt liv! Det är en vänskap jag aldrig kommer släppa taget om! Hoppas den kommer hålla tills dess att ålderdomshemmet blir aktuellt!

Abbia lugnt vännen och drick inte för mycket te då mullrar de i magen ;) Jag lovar jag ska ta han om sheerwooden ;) Love ya biatch <3


Always, always there <3

RSS 2.0