Helgerna är till för att vila ut, men så går det oftast inte till ^^

Gårdagskvällen var helt lyckad :) Drog till Nylens i Valbo vid åtta tiden för lite förfest med singstar o så ^^ Drog väl ner på stan vid elva typ, så kom till Hangan strax efter halv tolv, precis innan all jävla köbildning haaha xD Stötte på Majgun o Maria, så dansade lite o hade det skoj me dem :) Sen sisådär tio i två började man jue fundera hur de skulle bli me bussen - köö till garderoben o så bussen skulle gå tio över två. Men det löste sig på ett smidigt sätt, sov kvar i stan, skönare än att åka hem själv till sin ensamma lilla säng xD

Jobbigt var det att ta sig upp imorse ville bara ligga kvar där hela dan, men tillslut blev det att man tvingade sig upp, åkte hem me ett bussen. Så har man vart trött hela dan, o den jävla förkylningen som jag trodde att jag skulle bli av med snart har ökat på igen nu, man blir aldrig av med skiten :/ Så man har känt sig hängig idag på grund av allt..

Ikväll blire soft framför tv:n iaf, får se om jag orkar hålla ögonen uppe. Men man kan jue inte missa framförallt One tree hill och Gossip Girl, men så äre jue Andra Avenyn också så får väl se hur jag orkar med ;)

Hade bra!


Lördaaaaaaa =)

Jahapp gårdagskvällen blev väl sådär. De va skoj hemma hos Jojjiis iaf :) Sedan bar det av till krogen, "Hangan". Passade på med gratis inträde, tänkte egentligen inte gå ut men de blev så. Tänkte yes! mycket folk på en fredag då blire säkert skoj, men musiken herregud, tror de endast spelade max 5 bra låtar på hela kvällen :O Ida o jag ville bara åka hem, men hennes buss till ä-by skulle inte gå förns tio över två så de var bara att bita ihop. Märkte att jag blev skapligt trött mindes inte ens nån som jag hade suttit o snackat med bara tidigare under kvällen haha xD Kände mej något störd efter det, pinnigt ;)

Blev happy today när jag läste tidningen, såg att Johan ÄNTLIGEN! åkt ur idol, har småfjortisarna ÄNTLIGEN! insett att han inte kan sjunga? =) Bra gjort!

Ikväll blire nog troligtvis utgång me Majgun! Hoppas de blir mer fun då, men de tror jag säkert, lördag är alltid bäst på hangan :)

Måste väl ta tag i o plugga lite psykolgi o religion snart, usch! Försöker att inte klaga på att det är mycket nu men det går inte längre o så känns det som det bara är en av våra lärare som faktiskt fattar hur mycket vi har de tre sista veckorna innan jullovet! Typ 3 stora grejer varje vecka o så + ett omprov i psykologi för mej då o några andra :/ Liksom 10grejer på 3veckor! :/ + Plus att man har en massa annat att göra, vill jue inte boka om körlektioner nu när de går så bra för mej, så är de sån konkurrrens om dem så det är svårt att få nån tid, så får se hur jag löser det, i värsta fall om jag inte hinner med så är det väl nån träning jag får stå över i sånt fall :( Det där lovet känns väldigt välbehövd nu, men det känns också väldigt avlägset...

Näee nu ska vi inte sitta här o sura, ska ta tag i pluggandet så man har nått klart soon iaf :)

Ha en underbar dag!

Fredag yes!!!!! =)

Jahaapp började dagen med att försova sig 45min, så de blev bara till att stressa o skippa frukosten :/ Hann på fem över åtta bussen iaf så kom väl bara en 15-20min för seent till svenskan. Är såå hungrig!! Ska egentligen gå till pelleplutt med min textanalys för att få feedback, men passa på att skriva ett litet inlägg först ;)

Slutar tjugo över två idag så sen blire stan en snabbis mee idiisen, ska försöka hitta en lite present till jojjiiss :)

Ikväll blire lite fest?! hos jojjiis, o fira henne lite!

Igår va pappa så glad för att han hade fått en ny mobil från jobbet, men som man säger "man kan inte lära gamla hundar sitta" xD Det gick jue lite längre tid för han än mig att förstå sig på den nya telefonen ;) Hihi..

Hade bra!

IG - det kan väl alla få nångång elr?!

Fyy fan blev så jävla arg o besviken tidigare idag när man fick tillbaka psykolgi provet som vi gjorde för ett tag sen. IG!! Grejen är den att jag kan ta att jag fick IG på provet, men att jag måste göra omprov blir jag så arg på! Detta behövdes verkligen inte nu, nu när vi ändå har så mycket att hinna med till jul. Jag försöker att inte klaga på att vi har mycket men det här var fan droppen :( Menmen jag ahr mig själv att skylle, pluggade helt enkelt för lite till det provet o de va så jävla svårt :/

Skönt att nått gick bra idag iaf, hade körlektion o de gick bra :) Träffade på Ida en liten snabbis efter skolan innan körningen, det var härligt att snacka av sig lite ^^

Nu har man vart duktig iaf o är nästan klar med internationella, ska bara renskriva skiten på datorn.. Haha!

Ikväll blire Greys Anatomy, yes! =D Blir nog även en liten choklad - nougat, om den ena var min vill säga ;) Såg den i kylskåpet haha xD Mums!

Hade gott!

Enbart för dig marsan - för att du ska få dig ett gott skratt ^^

Dagens outfit:
- Svart klänning, grön t-shirt, svarta leggins, svart bolero, gråa ullsockor, svarta stövlar, svart jacka, svart mössa, vitguldiga vantar, beigevit halsduk, svart väska..

Dagens citat:
- "Serri bruden, kan vi knulla?"

Dagens fulaste låt:
- Ismen & Gorillala - Alla gillar brudar

Dagens inte palla:
- Plugga internationella relationer

Dagens egentliga måste:
- Skriva klart internationella relationer skiten (aja både börja & slutföra det xD)

Dagens klagerie:
- Hotshelvetet vill inte bli bra

Dagens godaste:
- Mörk choklad 75% (fast pannkakorna i skolan ligger också på toppen ^^)

Dagens äckligaste:
- Ska få sån här vit äcklig grynkorv till middag, fyyy faaaaaann :O

Dagens asgarv/happy moment:
- Marsans talk på bussen om en sjukt roligt/störds människas prat/agerande xD HAHAH!

Kvällens planer:
- Internationella, käka, träna, sova,  vad mer?!

Dagens hardwork:
- Geografiprov

Dagens chock:
- Får en ny lärare till svenska c efter jul, (alla vet jue va jag tycker)

(Marsan detta kräver en kommentar ^^)

Herregud, de är bara 1 månad kvar till jul!! O vi får inte glömma att Jojjiiis fyller 18 idag!! :)

Grattis sweetie!! :) Nu bliru också stor babe o får hänga med oss andra "rutinerade" på krogen ;) (Ni får stå ut me att bilden är lite sne ^^)


Alltså jaa som sagt julafton om 1 mån!!!!! Helt ofattbart, nu måste man inhandla en massa julklappar, vilket är skoj men oftast knepigt ^^ Så mysigt med jul, alla blir extra snälla o så myser man med familjen hela helgen så sköönt.. Sånt man oftast inte har tid med nuförtiden, iaf inte hela familjen.. Så gott med all julmat igen o kolla på kalle Anka, hihi julens höjdpunkt ;) Nu har man skäl till att risken finns att man går upp nått extra kilo i vikt, men va gör det? Ska det firas så ska det göras med bravur xD

Julen och vintern känns så avlägsen när man ser den här härliga bilden på mej o Marsan från i somras ^^

Våran härliga cykeltur till brämmen en varm sommar eftermiddag/kväll :)
Miss it!

Go natt på er alla, sov gott!

Mysigt me snö - men inte föööör mycket snö ^^

Puh... Inte nog med att det var svårt att ta sig till bussen imorse i snöovädret, var den försenad tjugo minuter, uschusch, kul att det är typ upplandskusten som har det jobbigaste vädret nu. Fast nu är det ganska lugnt I think ^^ Så började dagen att komma försent till skolan men ajaa bara en kvart eller så :P Hade religion på svensklektionen, så hade vi psykologi o sen socialkunskap. Drygt! Kom väl hem strax innan fem typ, de blev bara att slänga in väskan o börja skotta lite åt papi. Tungt med ca två dm tösnö! Men han kom hem ganska fort så då fick jag hjälp med bördan ;)

Har nyss ätit, ska alldeles strax plugga lite geografi, prov imorn om nå demografigrejs, med folkvandringar o skit ^^ Asdrygt!

Ikväll äre premiär för nya avsnitt av "Beverly Hills". Blir väl ganska snarlikt de gamla avsnitten som gick för hur länge sen som helst, jag var inte född äns när första avsnitten gick , men på senare år har de jue gått i repris så de har vart en serie man följt helhjärtat. Så hoppas de här avsnitten är bra, men nog inte lika bra eftersom det är bara tvåtre gamla skådisar som vart me tidigare xD O oftast brukar alltid nygjorda gamla serier bli sämre än originalet, man ska jue sluta när man är på topp ^^ Hihi

Hade bra!

Men SNÄLLA SLUTA! Jag orkar inte höra...

Jaa jag vet att vi har mer i skolan nu än va vi hade för en vecka sen, visst mer än tre stora grejer på en vecka är mycket, men orka lägga ned energi på att påpeka att det är mycket, då orkar man jue mindre. Så snälla sluta! Dessutom vid det här laget vet vi jue alla att lärarna lägger allt i en klump att de inte är så smarta egentligen gällandes skolarbeten xD Tänk förbi att det är är mycket, gör bara det du ska, så slipper jag som inte vill lägga ned energi på att påpeka att det är mycket att dras med o få mindre ork. De gäller bara att bita ihop o göra det som skall göras så är allt bra sen. Ta det som det kommer så blire bra ska ni se xD

Jajajaa nu vare jag som klagade av mej lite, men det får man göra ibland med måtta, ingen behöver jue läsa det här om de inte vill såå. Man har alltid ett val...

Så har nyss städat rummet lite de behövdes :P Blev ingen träning idag för min del ont i nackhelvete så palla inte att ta mej till stan o träna. Ska snart ta tag i pluggandet, får se om jag åker en sväng till farmor o farfar också ;)

Ikväll blire tv-kväll som vanligt på söndagar, Gossip Girl, One tree hill o Andra Avenyn :)

Hade bra i snöovädret! (Kanske blire snö i jul? I hope ^^)

BTW, bästa uttrycket för helgen - nått som måste nämnas ;)
Julia: - "Fan jag hör så dåligt, jag måste nog gå och kolla synen"

Hemma från Sthlm! ^^

Fy o usch va jobbigt de var igrå när man var tvungen att gå upp vid halv sex snåret (men skall inte klaga i somras gick jag upp typ kvarttjugo över fem nästan varje dag så xD) Åkte till stan för att hoppa på bussen som tog oss till Sacomässan i Älvsjö. Det var ganska intressant, bra med broshyrer om olika högskoleutbildningar o liknande, men lite sämre med seminarier om saker. Blev väl iaf att man lyssnade lite på om utlandsstudier, au pair o kriminologistudier typ :)

Efter det träffade vi Julias o Izas kompisar o drog oss till Sthlm för en fika på waynes, blev en choklaboll o varm choklad, gott tänkte jag men fy fan va sötsliskit de va uschusch, o en massa grädde på chokladen, BLÄ!!! Efter det tog vi oss tillslut med tunnelbanan till Södermalm, nu började de svåraste me att hitta till Julias o Isas brorsa, inte så lätt när de inte äns visste vägen, så de blev en rejäl omväg o felgående innan vi tillslut trötta o griniga kom rätt. Det blev till att lita på mitt lokalsinne sen ;)

Blev lite mat på en restaurang i närheten, käkade nån god Fläskfilé Oskar med pommes frites o bea-sås, mums! På kvällen skulle de bli lite partajandes men planerna gick i krasch, så trötta kolla vi lite på idol o spela tv-spel, gamla supermario fiii faaan va skoj ;) Blev sängdags vid typ tolvsnåret. Men vaknade till på natten av nå konstiga ljud, de lät precis som att någon sköt me en pistol eller liknande flera gånger, creepy!


Blev även lite tv-spelspelande idag på morron/förmiddan också lite Nintendo wiie ;) Käkade lite nudlar o drog oss sedan till Stureplan till nååå fick som Nylèns talkat om tidigare, närmre bestämt fan nu fick jag blackout va skiten hette ajaja, så kom deras kompisar Elise o Linn ditt trevligttrevligt :) Juste Espressohouse tror jag de hette, visst Nyléns??!


Sen blev de lite chill hos deras bror innan resan hem med pendeltåg o upptåg började.


Kul kommer man hem till lilla Skutskär med much more snöö än va de va i Sthlm ;)


Ska nog sova snart I think, tröttheten börjar ta över xD


Hade bra, ta det lugnt alla som är ute i mörka natten, tänk på morrondan, det gör jag idag, en dag av få helgdagar egentligen xD


Jaha så nu är vintern här? Fast det är väl bara en tidsfråga innan snön försvinner igen...

Har haft en rätt så okej dag idag, men har vart trött som attans, höll på att somna hela tiden ischisch.. Slutade iaf tio i tre idag så tog tre bussen hem, trevligt va det att man fick åka med idiiisen (elr ska vi säga sthlmarn? xD), shiet kommer inte träffa hennes på ett tag nu, så sorgligt när det är saker som kommer emellan så det tar tid innan man ses igen :/ Menmen..

Borde egentligen plugga, skjuter bara upp skiten hela tiden men palla. Läsa lite i körkortsboken måste jag iaf göra! Ikväll äre Grey's yey! =D

I helgen blire en tripp till Sthlmo again, nu med Isa & juliaaa... :) Ska först på saco-mässan, så blire väl lite shopping (nada money?) o så blire väl nån fest av nå slag :) Skoj ska de iaf bli ^^

Hade great!

Take me back to spring...

Tänk va fort saker och ting kan förändras, mycket kan hända på bara ett dygn eller änu värre på bara några futtiga timmar. Jag saknar tiden i våras, vi hade alltid det så himla roligt, hade aldrig de där trökkvällarna man ibland känner att man hade kunnat slippa. Kanske blev det för mycket av det goda? Inte för att jag inte vill ha det senaste halvåret efter våren, men grejen är den att det hade vart ännu bättre idag om man fortarande hade det andra också. Människor kommer och går hur som helst in i ens liv, vissa blir saknade andra bara skönt att slippa. Men man känner ofta en saknad av många människor man bara slutat träffa hux-flux, min stora fråga är egentligen vad som hände? ja visst människor förändras men det grundliga till allt har jag ingen aning om, jobbigt att leva i ovisshet. Det kanske bara blev som det blev på grund av ingen speciell anledning?  Många av de man saknar känns det bara konstigt att träffa nu, man vet inte hur man ska vara för det är inte som förr :I Men en sak är säker  det kommer aldrig bli som förr, nästa år kommer inte heller bli som förr, inte om tio är heller. Människor förändras, allt förändras, nyttnytt i bilden hela tiden. Men minnena det är nått som aldrig kommer försvinna, nog att de bleknar de tror jag nog men långt bak i hjärnstammen kommer alla minnen finnas kvar o vem vet om tio år kanske det är just detta som jag plockar fram ur mitt minne. Förändrig är bra till en viss del, men känner man sig missnöjd är det bara skit med förändring.

Lägger in några bilder som har betytt nått himla mycket för mej och kommer fortfarande att göra det. Tiden då allt roligt hände, vilket det fortfarande gör idag men inte på samma sätt. Det kan inte alltid vara på samma sätt....



Kanske jag känner så bara för alla hemskheter som hänt på senaste tiden, varken du eller jag vet, varför?!

"Det som inte dödar dig, det härdar dig"

Både en bra och en dålig helg i ett...

Måste väl blogga lita då och då för att hänga med i bloggvärlden ;) I fredags blev de först skolan o sen efter det var det bara att bege sig o träffa Ida o ta oss till tågstation för upptåget mot Upplands väsby och därefter Sthlm :) Hamnade på Sthlm T-central betydligt längre än vad vi trott i väntan på de som skulle hämta oss, Ida var helt bervös hah, men tur att hon hade mej som kunde lugna ner henne ;) Väl i Sthlmh var det trevligt att träffa lite nytt folk, blev tillslut att vi hamnade på nån konstig fest, men aja skoj hade man iaf :)

Hemfärd på lördan, trött som f*n efter att ha sovit på nån j*vla liten soffa ^^ Jag tror att både jag o Ida sov på tåget hela vägen hem :P Kom hem o fortsatte vara j*vligt trött, var en plåga att gå tio minuter hem från tåget. Käkade lite mat o så. Det skulle bli en lugn kväll alldeles ensam hemma kollandes på tv, men så blev icke fallet. Vid tio var jag så trött så skulle nästan precis gå o sova, när man får ett viktigt samtal, så det slutade med en tur in till Gävle, så sängdags blev det istället inte förns två :O

Vaknade halv tio idag, trött!!! Tvingade mej upp, käkade frukost o gjorde mej i ordning. Sen blev det träning, hummm.. Jobbigt med bussarna som bara går en gång i timmen på helgerna xD Blev genast lite piggare men sen vände det igen, bussresan hem tog kål på en.

Ikväll blir det lugnt med lite One tree hill, Gossip girl o Andra avenyn :) Sova tidigt I hope ;)

(Och folk mår dåligt utav småsaker, när andra drabbas av tusen gånger värre saker :( )

Pusshej!


Här är inlägget din lilla skit jullsan ^^

Happy nuu vaa när lilla jag tog tag i att skriva ett blogginlägg? Nu får du som du vill ;)

Jahaaaappp.. Igår var det nationellt prov - uppsats i svenska, hump, vill inte säga att det gick bra får väl fan bara G+ som jag alltid får i svenskan, det eller G/Vg, va äre för vits med att plugga när jag ändå bara får det hela tiden i svenska?! palla..

Idag blev en softis dag typ, började tio i elva med matte, sen efter lunch va det bara en lektion religion, skulle egentligen jobba med eget arbete men vi satt o snacka om allt möjligt istället xD Slutade typ två :P Gick ner på stan i väntan på att ha teorilektion. Kom hem typ efter sju nån gång :P Har nyss kollat på Andra Avenyn :P

Sovmorgon imorn igen, börjar typ tio tror jag :) Imorn blire Sthlm me Idiisen, får se va det blir för röjj där! På lördag blire krogen me Birrebaum, hennes kille o nå andra, blir väl troligtvis Hangan xD

Hade bra, pussiss!

Fy f*n... Palla! :@

Blir så less.. Kul, va är det för vits att åka buss i ca 1h turochretur till stan? Trevligt att man åker in till stan o så hoppar man av bussen får man ett sms av tränarn: "träningen inställd p.g.a. låsbekymmer på borgis :I Kan man inte kolla upp sånt där tidigare? Det finns faktiskt vissa som har lite längre till sina träningar som inte kan få reda på sånt där bara en timme! innan träningen börjar! Den där timmen kunde jag ha gjort nått annat under, dels kunde jag ha fått sovit lite längre o de bra humöret man hade när man vakna blev som bortblåst när man fick smset! Inte första gången det händer, en gång förut kom alla som skulle träna till hallen o då kom vi inte in p.g.a. av nån kominikationsmiss :S

O vilket jävla klappmongo var det som ringde halv tre på natten?! Busringning! Skaffa dej ett liv istället för att ringa till folk mitt i natten o störa ens goda sömn!

Nåväl, igår va det en trevlig biokväll me Birrebaum ;) Kollade på "Burn after reading" var inte så jättebra men funkade att se o var väl lite rolig delvis, var iaf bra skådespelare med; Brad Pitt, George Clooney och John Malkovich ^^ Sen drog vi en sväng o våldgästade Sabina (läs "Sabrina" xD) lite :) Satt o snackade lite det var mys de :)

Jahapp farsdag idag då, måste få tillbaka mitta braiga humör så man kan vara trevlig åt lilla papiraul på hans dag :) Så det blir väl mest uppehålla han lite, ska väl få me mej Marsan på en prommis också då kanske hon får mej på bättre humör, har alltid trevliga pratstunder med henne trots att hon hånar mej för mycket ;) (men har man kännt henne nästan hela livet så förstår man hur hon är o tar hånet som lite skämt xD)

Ha en trevlig dag!

En vecka sen sist...

Sååå har inte orkat skriva på en vecka känns så värdelöst, till vilken nytta skriver man egentligen blogg??! Får se hur länge man står ut med skrivandet, tänker inte skriva varje dag längre iaf.. Så igår blev en mysig kväll med idoltittande (men snälla när ska Johan åka ut?!) o "Just like heaven" med Emelie o Elin :) Idag blire väl nå lugnt chill, ska till sister om ett tag som fyller år :) Ikväll får väl se va som händer, just nu är jag helt ovetandes om va som händer :P

Ska strax duscha lite o göra mej klar..

Ha en bra dag, pusshej!

Grattis sister :)



Sunny saturday ^^

Hallåå.. Vaknade typ halv tio av telen, gick upp o gjorde mej klar, sen kom sister o mami o hämta mej, skulle me till kyrkogården o så skulle jag in på H&M en snabbis för att byta en kjol. Kom väl hem igen vid tolv. Sen dess har jag inte gjort nå vettigt, skulle träna på mitt tal men palla xD Ska alldeles strax gå ut och hjälpa papi me nått.. Sen blire nog lite övningskörning :P


Pusshej!

RSS 2.0