Både en bra och en dålig helg i ett...

Måste väl blogga lita då och då för att hänga med i bloggvärlden ;) I fredags blev de först skolan o sen efter det var det bara att bege sig o träffa Ida o ta oss till tågstation för upptåget mot Upplands väsby och därefter Sthlm :) Hamnade på Sthlm T-central betydligt längre än vad vi trott i väntan på de som skulle hämta oss, Ida var helt bervös hah, men tur att hon hade mej som kunde lugna ner henne ;) Väl i Sthlmh var det trevligt att träffa lite nytt folk, blev tillslut att vi hamnade på nån konstig fest, men aja skoj hade man iaf :)

Hemfärd på lördan, trött som f*n efter att ha sovit på nån j*vla liten soffa ^^ Jag tror att både jag o Ida sov på tåget hela vägen hem :P Kom hem o fortsatte vara j*vligt trött, var en plåga att gå tio minuter hem från tåget. Käkade lite mat o så. Det skulle bli en lugn kväll alldeles ensam hemma kollandes på tv, men så blev icke fallet. Vid tio var jag så trött så skulle nästan precis gå o sova, när man får ett viktigt samtal, så det slutade med en tur in till Gävle, så sängdags blev det istället inte förns två :O

Vaknade halv tio idag, trött!!! Tvingade mej upp, käkade frukost o gjorde mej i ordning. Sen blev det träning, hummm.. Jobbigt med bussarna som bara går en gång i timmen på helgerna xD Blev genast lite piggare men sen vände det igen, bussresan hem tog kål på en.

Ikväll blir det lugnt med lite One tree hill, Gossip girl o Andra avenyn :) Sova tidigt I hope ;)

(Och folk mår dåligt utav småsaker, när andra drabbas av tusen gånger värre saker :( )

Pusshej!


Kommentarer
Postat av: maja

själv fick man ju dissen i lördags :O

Haha, skämta! Ses imöra dissarmallan;)

2008-11-16 @ 15:51:04
Postat av: julia

olala. bra malin. att du skrev.. jo men självklart var jag ju nyfiken om sthlmtrippen ;) får väl höra mer imorgon, om det är ngt du utlämnat från bloggen ;) haha.

2008-11-16 @ 17:11:25
URL: http://juliaenylen.blogg.se/
Postat av: isabelle

du, han slår pooface med LÅNGA vägar.. ojojoj, den killen kan inte ha haft alla hästar hemma. eller så har han inte kollat sig i spegeln.. fattar inte hur hans kompisar kunde gå ut med honom sådär :o

fast det hela kasnek var ett skämt också, vem vet.



vad kul att du hade det trevligt i sthlm malin ;)

2008-11-16 @ 17:45:48
URL: http://izabellenylen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0