Mysigt me snö - men inte föööör mycket snö ^^

Puh... Inte nog med att det var svårt att ta sig till bussen imorse i snöovädret, var den försenad tjugo minuter, uschusch, kul att det är typ upplandskusten som har det jobbigaste vädret nu. Fast nu är det ganska lugnt I think ^^ Så började dagen att komma försent till skolan men ajaa bara en kvart eller så :P Hade religion på svensklektionen, så hade vi psykologi o sen socialkunskap. Drygt! Kom väl hem strax innan fem typ, de blev bara att slänga in väskan o börja skotta lite åt papi. Tungt med ca två dm tösnö! Men han kom hem ganska fort så då fick jag hjälp med bördan ;)

Har nyss ätit, ska alldeles strax plugga lite geografi, prov imorn om nå demografigrejs, med folkvandringar o skit ^^ Asdrygt!

Ikväll äre premiär för nya avsnitt av "Beverly Hills". Blir väl ganska snarlikt de gamla avsnitten som gick för hur länge sen som helst, jag var inte född äns när första avsnitten gick , men på senare år har de jue gått i repris så de har vart en serie man följt helhjärtat. Så hoppas de här avsnitten är bra, men nog inte lika bra eftersom det är bara tvåtre gamla skådisar som vart me tidigare xD O oftast brukar alltid nygjorda gamla serier bli sämre än originalet, man ska jue sluta när man är på topp ^^ Hihi

Hade bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0