Hemma från Sthlm! ^^

Fy o usch va jobbigt de var igrå när man var tvungen att gå upp vid halv sex snåret (men skall inte klaga i somras gick jag upp typ kvarttjugo över fem nästan varje dag så xD) Åkte till stan för att hoppa på bussen som tog oss till Sacomässan i Älvsjö. Det var ganska intressant, bra med broshyrer om olika högskoleutbildningar o liknande, men lite sämre med seminarier om saker. Blev väl iaf att man lyssnade lite på om utlandsstudier, au pair o kriminologistudier typ :)

Efter det träffade vi Julias o Izas kompisar o drog oss till Sthlm för en fika på waynes, blev en choklaboll o varm choklad, gott tänkte jag men fy fan va sötsliskit de va uschusch, o en massa grädde på chokladen, BLÄ!!! Efter det tog vi oss tillslut med tunnelbanan till Södermalm, nu började de svåraste me att hitta till Julias o Isas brorsa, inte så lätt när de inte äns visste vägen, så de blev en rejäl omväg o felgående innan vi tillslut trötta o griniga kom rätt. Det blev till att lita på mitt lokalsinne sen ;)

Blev lite mat på en restaurang i närheten, käkade nån god Fläskfilé Oskar med pommes frites o bea-sås, mums! På kvällen skulle de bli lite partajandes men planerna gick i krasch, så trötta kolla vi lite på idol o spela tv-spel, gamla supermario fiii faaan va skoj ;) Blev sängdags vid typ tolvsnåret. Men vaknade till på natten av nå konstiga ljud, de lät precis som att någon sköt me en pistol eller liknande flera gånger, creepy!


Blev även lite tv-spelspelande idag på morron/förmiddan också lite Nintendo wiie ;) Käkade lite nudlar o drog oss sedan till Stureplan till nååå fick som Nylèns talkat om tidigare, närmre bestämt fan nu fick jag blackout va skiten hette ajaja, så kom deras kompisar Elise o Linn ditt trevligttrevligt :) Juste Espressohouse tror jag de hette, visst Nyléns??!


Sen blev de lite chill hos deras bror innan resan hem med pendeltåg o upptåg började.


Kul kommer man hem till lilla Skutskär med much more snöö än va de va i Sthlm ;)


Ska nog sova snart I think, tröttheten börjar ta över xD


Hade bra, ta det lugnt alla som är ute i mörka natten, tänk på morrondan, det gör jag idag, en dag av få helgdagar egentligen xD


Kommentarer
Postat av: julia

absolutly malin. espressohouse. 10 p till malin! =)=)

2008-11-23 @ 12:08:40
URL: http://juliaenylen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0