Holy crap ^^

Shieeeeet imööra only 1vecka kvar tills STUDENTEN!!! =D Helt ofattbart var det inte igår som vi började ettan?? Känns fan så åren har bara "kutat" iväg. Mkt att se framemot veckan som kommer.

Söndag- Vattenkrig
Måndag - Brännboll + Efterfest Goya
Tisadag - Barrunda (Heartbreak, Hangloose, Goya, Berggrenska)
Onsdag - Förslag???
Torsdag - Studentlunch
Fredag - STUDENTEN!!!!

Snart står vi där på trappan o sjunger ut i alla "vackra" toner, men vem bryr sig om sången, faktum är att det är VI SOM TAR STUDENTEN!!! =)

Hörde att det var många som skulle gå ut idag, studentfest på Goya + Att folk skulle gå på Slick också o vad ska jag göra? Joo träna menmen kan behövas för nästa vecka lär jue musklerna brytas ner rejält elr va tror ni? xD

Så ska ta o packa väskan nu o sedan köra till kära testebo för träningen i det härliga SPÖREGNET! Jaha nu gick de planerna i krasch också, träningen inställd p g a planen är vattensjuk, haha fy fan vilket namn xD Aja då skulle jag tydlige hjälpa pappa lite här hemma, uscha inte en lugn stund ;)

Imööra är det ingen skola, allt är done, lämnade in böcker, betygspratade o städa ur skåpet idag så nu är det verkligen bara FESTEN KVAR!!!

puss hade bra <3


Ojoj hur man såg ut dagen innan man skulle börja ettan på gymnasiet xD För att övergå till dagens heting ;)


Som jag sa till min mattelärare idag (elr nu kanske man ska säga F.D lärare) Gamla minnen rostar aldrig, fast egentligen ska man säga "gammal kärlek rostar aldrig" men funkar lika bra med båda xD


Kommentarer
Postat av: Anonym

I like big butts and I can not lie

You other brothers can't deny

2009-06-04 @ 19:12:30
Postat av: isabelle

ja, fast det var rätt så svårt att veta vilka färger oså du ville ha. headern blev lite konstig eftersom den inte syns helt på sidan, men det gick inte på något annat sätt. satt och försökte jättelägga med den. men du får hojta till på msn om du vill förändra något så gör jag det :)

2009-06-05 @ 12:22:16
URL: http://izabellenylen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0