Jäkla trökväder :/

Tråkigtråkigt, man vill jue inte gå ut när det är sånt hät väder :I Igår på morron passa man på att springa 5km för att komma ut lite, käk hos mamma, sen firade Mimmis födelsedag GRATTIS i efterskott 20år!! :D Sen på kvällen blev de sommarkväll: Allsång med Babbsan o Fredrik Swahn o sedan kvällens huvudnummer Nanne Grönvall :P men musikunderhållning i Gävle är ganska så skit, elr publiken är det tråkmånsar!

Idag har jag hållt mej inne förutom att jag va till farmor o farfar en sväng, sen så har jag väl inte gjort så mkt mer xD Tröktrök! Kollar lite på fotboll nu IFK Göteborg - Gefle IF men kasst GIF ligger under med 2-0 :/ Sen kanske de blir nån film annars bara slapp framför nå tv-program.

Förresten nu är de klart nu har vi bokat bussbiljetter till TYLÖSAND :D:D Åker 21/7 på kvällen/natten så är vi i Halmstad 8.00 stannar där tills 27/7 på morron då tar vi bussen o åker till Göteborg :) Blir shopping o sen "Lotta på Liseberg" o sedan nattbuss hem. Nice! Vill dit nu!!! Längtarlängtar muchooo!! xD

Morrondagen blir väl inge olik de andra bara om de blir sol o värme men de ser inte ljust ut på väderleken, argggg menmen snart kanske I hope!

Hade så bra, tjarrååå <3

Ge mää sol o värme NU!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0